sByte VİP Hack Yakalndı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Prime Hesap da Old Hack'i Kullanıyorum Bi 152 Saat Kullandım Onda Sorun Yok Ancak Diğer VİP olan Hileyi Ücretsiz Hesapta Denedim 1 Günde VAC Yedim OW da Değil Direk VAC Yedim Buda Hilenin Yakalandığı Anlamına Geliyor. Biri Açıklama Yapa Bilir mi?

tempsnip.png

Ekli dosyalar

• tempsnip.png
    tempsnip.png
    116 KB · Görüntüleme: 77
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
vip hack biraz sorunluydu zaten ben old u kullanıyordum.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Her hilenin sonu bandır bunu unutmayın :) eğer açacaksanız düşünmelisiniz.Bende eğlencesine yapıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Biraz geç yazdım ama anlamadım şekilde eğer 5-6 kez ana menüdeyken uzun şekilde memoryhackers loaderını tutarsanız account is convicted diye vac yiyorsunuz ben 3.0 kullanıyorum lem hesabımda o sorunu yapmadım ve halen ban yemedim ayrıca hilenin bir sıkıntısı var ow yiyenler için söyleyeyim hilede aimbot açmasınız bile enabled açık değilen fov 1.0 olsa bile adamın yanına geldinizde aiminiz titriyor hilenin hatası oyüzden ow yiyebilirsiniz(1 hesabım yedi) adam dikkatli değilse yemezsiniz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler cs:go hala oynayan var mı ya :D Ulan oyunda 10 kişinin 11'i hile zaten sizin kullandığınız sbyte'nin 10 kat gücünde olan legit hileler var adamlar basıyor 100 dolar lifetime alıyorlar çatır çutur yok ediyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Offsetler değiştiği için ban yemen normal ''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...