Seçkin Üye
Evet, teknik destek bölümüne ve hata çözümleri ile ilgili duyurulara bakarsan görebilirsin bi açıkma veya çözüm bekliyoruz.Herkesdemi böyle şuanda?
Ve tekrar giriş yapın bu şekilde olacaktır.Windows defender gerçek zamanlı korumayı kapatıp scripti tekrar indirin.
Şuan bütün Visualları kaldırdım hotfix atıp yeniden yüklicem duvar falan kapalıydı zaten umarım sorun kalkarWindows defender gerçek zamanlı korumayı kapatıp scripti tekrar indirin.
Ve tekrar giriş yapın bu şekilde olacaktır.
Denemekten zarar gelmez dostumŞuan bütün Visualları kaldırdım hotfix atıp yeniden yüklicem duvar falan kapalıydı zaten umarım sorun kalkar
Zaman kaybı hiç,birşey olmadı sildim herşeyini yeniden yükledim windows deffenderi kapatıp denedim açıp denedim her şeyine kadar yaptım B record Thread stopping hatası veriyor kullanmayız artıkDenemekten zarar gelmez dostum
duyurularda bunun bir hata olmadığını söylüyor.Zaman kaybı hiç,birşey olmadı sildim herşeyini yeniden yükledim windows deffenderi kapatıp denedim açıp denedim her şeyine kadar yaptım B record Thread stopping hatası veriyor kullanmayız artık
Herkesdemi böyle şuanda?duyurularda bunun bir hata olmadığını söylüyor.
yeni bir pencere açılacağını bıla bıla bıla.
ama hiç bi işlemin gerçekleştiği yok
Evet, teknik destek bölümüne ve hata çözümleri ile ilgili duyurulara bakarsan görebilirsin bi açıkma veya çözüm bekliyoruz.Herkesdemi böyle şuanda?
istersen çizgileri kapatŞuan bütün Visualları kaldırdım hotfix atıp yeniden yüklicem duvar falan kapalıydı zaten umarım sorun kalkar
Herkesde böyleymiş yapmak anlamsız çözüm bekliyoruzistersen çizgileri kapat
Aynı şeyleri tekrar yazıp durmayın ilk başta tamamen okuyun ne olmuş ne bitmiş sonra yazın dostum lütfen ayrıca virüs programı kullanmıyorum.silip baştan yükle, antivirüs programını devre dışı bırak
afedersin dostum, windows defender'ın kapalı olduğundan emin misin? driverlarını baştan aşağı kontrol etmeyi deneAynı şeyleri tekrar yazıp durmayın ilk başta tamamen okuyun ne olmuş ne bitmiş sonra yazın dostum lütfen ayrıca virüs programı kullanmıyorum.
Evet yaptım driver güncelleyemiyorum güncellediğimde bilgisayar takılıyor hep mecburen kaldırmak zorunda kalıyorum ve ayrıca anladığıma göre bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyorlarmış teknik bir problem var galibaafedersin dostum, windows defender'ın kapalı olduğundan emin misin? driverlarını baştan aşağı kontrol etmeyi dene
Google'dan Driver Booster'ın full sürümünü indirip kur, bir de onunla dene istersen.Evet yaptım driver güncelleyemiyorum güncellediğimde bilgisayar takılıyor hep mecburen kaldırmak zorunda kalıyorum ve ayrıca anladığıma göre bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyorlarmış teknik bir problem var galiba
nE?eski sürümleri kullanıyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?