Çözüldü Virüs programım kapalı hileyi yükle diyorum oyuna giriyorum hile açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hileyi yükle diyorum yükleniyor cmd dosyası acılıyor memory hacker yazıyor sonra succesful falan join game mi ne bişeyler yazıyor oyuna girmedne o pencere kendısı kapanıyor sonra oyuna giriyorum hile açılmıyor 1 saat oncede böyle olmustu cıktıgımda girememiştim bugun internet kafeye gidip oynadım orda açtım o yuzden oluyor olabilirmi beyler ? tavsiyesi yardımı dokunucak varsa bilgilendirirse sevinirim hileyi 1 haftadır kullanıyorum boş yorum konu ile ilgisiz yorum ataların mesaj kasanların yorumlarını şikayet edicem.

Çözüm
Kanka güvenlik duvarını kontrol eder misin bir bende ondan olmuyordu hatta karantinaya alıyordu güvenlik duvarı internet kafeyle alakası olduğunu düşünmüyorum ama güvenlik duvarını kontrol et
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka güvenlik duvarını kontrol eder misin bir bende ondan olmuyordu hatta karantinaya alıyordu güvenlik duvarı internet kafeyle alakası olduğunu düşünmüyorum ama güvenlik duvarını kontrol et

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Güvenlik duvarımda kapalı ne yazıkkı bende hayla anlayamadım oyunda oynuyordum çıktım tekrar girmeye çalıştım giremedim hayla uğraşıyorum

C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
işletim sistemi ne yeni güncelleme geldi belki ondan yapıyo olabilir çakışan birşey varsa güncelle olmadı bi defenderını kontrol etmeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...