sup olarak yazdığın herolar beni benden aldıjungle:elise-lee-olaf taşıma potansiyeline sahip
mıd:sydra-sylas-zed denedim çok iyi
sup:sylas-velkoz-zigs iyidi.
top:mundo-ırelıa-fiora-yasou iyidi. eğlenmek için farklı herolarda oynayabilirsin.Onlarda iyi ama taşıma potansiyeli soruyosan denediklerim bunlar.
draven çok balta tutmaya çalışırken çok titriyor script belli oluyorPeki draven nasıl oluyor deneyen var mı
Teşekkürler sylas denicemjungle:elise-lee-olaf taşıma potansiyeline sahip
mıd:sydra-sylas-zed denedim çok iyi
sup:sylas-velkoz-zigs iyidi.
top:mundo-ırelıa-fiora-yasou iyidi. eğlenmek için farklı herolarda oynayabilirsin.Onlarda iyi ama taşıma potansiyeli soruyosan denediklerim bunlar.
duonla girdikten sonra soraka ile de taşırsın.Önemli olan yanında kolsuz adc varken taşımak.Thresh q attığında arkada farm kesen adc geldi mi anlarsın ne demek isteğimi.sup olarak yazdığın herolar beni benden aldıeğer duon var ise thresh bc pyke gibi heroları oynayabilirsin ama space basmadan önce biraz mesafe kapatmaya çalış kolay kolay q kaçırmıyor karakterler
Post automatically merged:
draven çok balta tutmaya çalışırken çok titriyor script belli oluyor
o zaman pyke oyna gene taşır oyunuduonla girdikten sonra soraka ile de taşırsın.Önemli olan yanında kolsuz adc varken taşımak.Thresh q attığında arkada farm kesen adc geldi mi anlarsın ne demek isteğimi.