Süper Üye
arada kombo yapmıyor minyon almıyor avel avel geziyor haritada nedeni nedir acaba
Şuanda bende de var aynı durum samira oynuyorum kendi kendine laneye gidiyor minyonun ustune gidiyor adamın ustune gıdıyor vuruş yapmıyorHangi karekterlerde kullanıyorsun genelde söylersen yardımcı olabilirim
Hile menüsünü açında el altaki karektere özel olan bölümden ayarlarını yapabilirsin genelde bir komut basılı kalıyor o yüzden öyle davranıyorŞuanda bende de var aynı durum samira oynuyorum kendi kendine laneye gidiyor minyonun ustune gidiyor adamın ustune gıdıyor vuruş yapmıyor
config indirip öyle bi dene istersen karaktere özel configler oluyorarada kombo yapmıyor minyon almıyor avel avel geziyor haritada nedeni nedir acaba
gold exploit var onu kapatırsan sorun kalmazŞuanda bende de var aynı durum samira oynuyorum kendi kendine laneye gidiyor minyonun ustune gidiyor adamın ustune gıdıyor vuruş yapmıyor
Tam olarak bu gold exploit nerede?gold exploit var onu kapatırsan sorun kalmaz
Samiranın combo bölümündeydi hangisi oldugunu hatırlamıyorum tek tek bak anlarsın zatenTam olarak bu gold exploit nerede?
Samiranin bütün yetenek ayarlarını açman dan kaynaklanıyor olabilirŞuanda bende de var aynı durum samira oynuyorum kendi kendine laneye gidiyor minyonun ustune gidiyor adamın ustune gıdıyor vuruş yapmıyor
Samiranin dışın da başka bir karakterle sıkıntı yaşıyor musun?config sıfırla felan diyenler olmuş sil tekrar yükle felan nasıl yapıldığını da anlatabilir misiniz rica etsem