SC Ban yemeyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben script'i 3 hesapta kullandım. Biri ana hesabım diğer ikisi yan hesaplarımdı. Ana hesabım ban yemedi. Bunun olası nedenlerini sıralayacağım. Sizin de ban yemeyen hesaplarınız varsa ve benim sıraladığım nedenler ile aynı şeyi yaptıysanız yazın lütfen.

Ana hesabım neden ban yememiş olabilir? :

- 3 aydır script kullanmadım hatta ana hesabımı hiç açmadım.
- Windsharp değil LazySharp kullandım.
- EzEvade yani auto-dodge özelliğini ana hesapta hiç kullanmadım.
- Oyun içi ya da oyun sonu benden şüphelenen olmadı yani en azıdan bunu belirtmediler.
- Ana hesabıma şuana kadar en az 300 TL Yatırmışımdır. ve 2015 yarattım hesabı. Yani eski.

Ban yiyen diğer 2 hesabımda yukarıda gösterdiğim maddelerin tam tersi gerçekleşti.

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim hesabım da herkes yediği sırada yememişti şimdi yemiş kankam delay da giriyor bazı banlara sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende kullandım baya bı süre ban dalgasının oldugu hafta hiç girememiştim bugun baktım bi ban varmı dıye çok şükür yoktu :) ban yiyenlere geçmiş olsun

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
I have still not eaten ban cuz i hv stopped using it since one week

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu ayın başından itibaren hile ile giren hesaplar takibe alınmış genel olarak 2-3 hafta girmediğim hesplar hep duruyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aslında kesinlikle şans işi ben ana hesabımda çokca kullandım ve abartarak kullandım kimi oyunlarda space'i bırakmıyordum dodge'm hep açıktı ve hiç olmadıysa 7-8 kişi anlayıp raporlamıştır eminim sürekli şimdi ban yedim diyorum ama 3 ay kadar oldu ama hala ban yemedim lazysharp'ı da kullandım windysharp'ı da kullandım artık rapor yemeyle ban yenilmediğini düşünmeye başladım aslında tahminimce sc ayarlarında low ban rate adı altında olan bazı seçenekler çok fazla değiştirildikte LoL'ün oyun dosyalarının bozulmasıyla oyun kendisi tespit etmesi lazım ban için tabi dediğim gibi bu sadece bi tahmin 3 aydır ana hesabımda ve bi yan hesapta aktif olarak kullanıyorum çok fazla rapor yediğime eminim ve hala duruyor hesap sc ayarıyla fazla oynamayın yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...