2 May 2024 #41 Cyklx C Onaylı Üye Katılım 17 Eyl 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 1 Ödüller 4 5 HİZMET YILI Script şahane lol bahaneydi
2 May 2024 #42 kerbeks31 Seçkin Üye Katılım 29 Eki 2023 Mesajlar 334 Tepki puanı 17 Ödüller 2 Yaş 24 2 HİZMET YILI balar GG esy geçmiş olsun
2 May 2024 #43 iFrezy I Üye Katılım 2 May 2024 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI Bukadar sc kullanan varmıydı cidden yav .d cidden yazıkmış bize xd neyse yinede bypass lanır merak etmeyin xd
Bukadar sc kullanan varmıydı cidden yav .d cidden yazıkmış bize xd neyse yinede bypass lanır merak etmeyin xd
2 May 2024 #44 Türk yıldızı T Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 60 Tepki puanı 7 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Tocri' Alıntı: Ne yapsınlar değil mi hayali bitirdiler hahaha, şimdi çare onu değiştirmek. Genişletmek için tıklayın ... SC DÜZELİR Mİ
Tocri' Alıntı: Ne yapsınlar değil mi hayali bitirdiler hahaha, şimdi çare onu değiştirmek. Genişletmek için tıklayın ... SC DÜZELİR Mİ
2 May 2024 #45 blue2577 B Üye Katılım 18 Tem 2020 Mesajlar 16 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 24 5 HİZMET YILI Sc nin ne zaman tekrar geleceği gibi bir bilgi var mı
2 May 2024 Konuyu başlatan #46 prosip2 P Onaylı Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 61 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI tahacob' Alıntı: SC ye hayat bağlamak Artık biraz daha bilek lazım sanırım Genişletmek için tıklayın ... maalesef insan alışınca olmuyor birde bi anda gitmesi koydu yanii garaga' Alıntı: sildim gitti lolü sıkmıştı zaten bu ara Genişletmek için tıklayın ... hiç sorma ya bende silicem az kaldı bir iki hafta daha bekleyecem ama sc zor artık blue2577' Alıntı: Sc nin ne zaman tekrar geleceği gibi bir bilgi var mı Genişletmek için tıklayın ... dostum öyle bir bilgi vermek şuan çok erken beklemedeyiz başka scler var test aşamasında ban yiyebilirsin Türk yıldızı' Alıntı: SC DÜZELİR Mİ Genişletmek için tıklayın ... dostum çok zor bi ihtimal bazı scler şuan test aşamasında belli olmaz çıkarabilirlerde ama biraz zaman gerektiren bir durum.
tahacob' Alıntı: SC ye hayat bağlamak Artık biraz daha bilek lazım sanırım Genişletmek için tıklayın ... maalesef insan alışınca olmuyor birde bi anda gitmesi koydu yanii garaga' Alıntı: sildim gitti lolü sıkmıştı zaten bu ara Genişletmek için tıklayın ... hiç sorma ya bende silicem az kaldı bir iki hafta daha bekleyecem ama sc zor artık blue2577' Alıntı: Sc nin ne zaman tekrar geleceği gibi bir bilgi var mı Genişletmek için tıklayın ... dostum öyle bir bilgi vermek şuan çok erken beklemedeyiz başka scler var test aşamasında ban yiyebilirsin Türk yıldızı' Alıntı: SC DÜZELİR Mİ Genişletmek için tıklayın ... dostum çok zor bi ihtimal bazı scler şuan test aşamasında belli olmaz çıkarabilirlerde ama biraz zaman gerektiren bir durum.
2 May 2024 #47 cemal258082 Onaylı Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 60 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI lol hiç sarmıyo be artık
2 May 2024 #48 gk5050 Uzman Üye Katılım 13 May 2016 Mesajlar 205 Tepki puanı 20 Ödüller 10 10 HİZMET YILI yıllardır scsiz oynamıyordum şimdi nasıl alışalım normal oynamaya sil gitsin