sc den ban yiyen var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şunu veya bunu kullanmazsan gibisinden ban yemezsin vb şeylere inanma %100 ban yiyorsun sonuç itibari ile o hesabına injekte ettin kaçarın yok sadece eğlencesine oyna ama bandan ne yaparsan yap kaçamazsın iy günler :)
kanka ben 5-6 ay önce kullandım uzun süre sc yi 0 dan golda kadar sonra oyunu bıraktım geri döndüm şimdi hiçbişey olmamış

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Rage belli etmene denir başka anlamları da vardır ama cs:go'da duvar arkası herkesi vurmak gibi düşün fast evade ile hiç skill yemezsen sürekli tutturup hep BaseUlt atarsan rage oynamış olursun
Legit ise belli etmeden insancıl bazen evade kapatılarak kendin skill atarak belli etmeden oynadığın türdür raporlama konusunda fark eder

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
lazy ile kullandıgım 2 hesapdan biri yedi biri yemedi. yiyen high eloydu ve cok rapor aldı. raporlara dikkat dostlar pentanız bol olsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
rage legit olarak 2 tane config var yani script ayarı birisi acayip agresif skill kaçırmaz yemez diğeri ise pro bir oyuncu gibi oynar ve sc olduğun daha az anlaşılr
mantıklı olan pro oyuncu gıbı oynaması
Post automatically merged:

Selam.
winsarpı da indirmek için onaylı üyemi olmak zorundasın. Nerden indirebiliriz eğer öyle değil ise ?
spam yemeden 50 yorum ve yetkılılerın onaylaması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 veya 4 kere yedim ama xerath, yasuo gibi karakterler ile kullandığım için çok belli oldu o yüzden yedim ilk hesabımda normal ayarlarda iken 28 levele kadar kasmıştım sıkılıp belli edecek karakterler aldığım için ban yedim irelia falan oynarsan çok belli olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her hilede ban riski var (7 8 çar rahat gitti ) tıklama sayısı var hesaplanıyor misal ortalama bi insan saniyede 2 tık atıyosa program 5 6 atıyo o an listeye giriyosun mesela hesap doc yapmak için hamle yaparkeen 2 click attı sende inatla canı az diye saldırdın 3 4 5 derken gg dikakt et

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka hiçbir garantisi yok, asla ama asla mainde kullanma illaki yersin o banı, belli et ya da etme cidden hiçbir şey değiştirmiyor ben kullandım uzun bir süre yaklaşık 2 ay kadar ama bıraktıktan sonra yedim banı

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windsharptan ban yedim 3 hesabımda banlandı yeni sc de ban yiyen varmı ona göre yeni hesap açıcamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...