Sc Hanbot için config var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlk olarak konuyu yanlıs yere açtıysam ilgili yere taşırsanız sevinirim Arkadaşlar sorum şu olacak bu hanbotu çözmeye çalışıyorum fakat biraz zaman alıcak sanırım sizden yardım almak istiyorum ilk olarak sorum şu bu windsharp gibi hanbotunda configleri varmı confingi alıp atınca ditek otomatik ayarlanmış olurmu 2 ci olarak da bu hanbotu türkçe yapabiliyormuyuz ?

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Windsharp güncellendi onu kullanmanı tavsiye ederim, denedim fakat hanbot çok zor. Her şampiyonun addonu yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
config olayı var ancak başkasının configi atınca oluyor mu bir fikrim yok denemek lazım

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dx9 modunda oyna oyunu
Onunla oynuyorum zaten onunla bir alakası yok ki
Post automatically merged:

bende çözemedim daha :D
Menü çok fazla cıkıyor shard ckıyor bu shardda hangı heroyu oynarsak onun shardını mı atıcaz yoksa hangı heroyu oynarsak onunla beraber hangı shardları atıcaz bır exalance vıdeo attı fakat vıdeoda menu az cıkıyor ben de onun gıbı shardları kopyaladım attım fakat menu onun kadar az cıkmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bazı herolarda donup oyundan atabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onunla oynuyorum zaten onunla bir alakası yok ki
Post automatically merged:

Menü çok fazla cıkıyor shard ckıyor bu shardda hangı heroyu oynarsak onun shardını mı atıcaz yoksa hangı heroyu oynarsak onunla beraber hangı shardları atıcaz bır exalance vıdeo attı fakat vıdeoda menu az cıkıyor ben de onun gıbı shardları kopyaladım attım fakat menu onun kadar az cıkmıyor
Bende de aynı şey oluyor ve hanbotu açamadım daha :D açılmıyor bende oyun içinde kapanıyor kendiliğinden neden bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...