Teşekkür ederim cevabın için dostum, sanırım yuumi twtich yapacağım.lulu duon olursa kog twitch vayne oynayabilirsin ezrealda scriptte gayet güzel diger lanelerde ise irelia olaf yasuo vsde oynayabilirsin onlarda gayet iyi dostum
Sc ile otomatik kite atılabiliyor mu?lulu duon olursa kog twitch vayne oynayabilirsin ezrealda scriptte gayet güzel diger lanelerde ise irelia olaf yasuo vsde oynayabilirsin onlarda gayet iyi dostum
evet space bastıgında otomatik kite atıyor kardesimTeşekkür ederim cevabın için dostum, sanırım yuumi twtich yapacağım.
Sc ile otomatik kite atılabiliyor mu?
Ayarları full düşür, fpsi sabitle. Bu kadarını biliyorum ve sakın sakın bu fps arttırıcı programlar var diye ortada geziyor onları sakın indirmeLolde fps artırmak için ne yapa bilirim?
Ayarları full düşür, fpsi sabitle. Bu kadarını biliyorum ve sakın sakın bu fps arttırıcı programlar var diye ortada geziyor onları sakın indirme
Oyunda her patch gelince fps düşüyodu laptopla oynarken, eskiden laptopta orta ayarlarda 100fps aldığım halde şimdi laptoptan acmıyor bileTeşekkür ederim kardeşim,bir sene önce düşük ayarda 40-50 fps alıyodum şimdi 30-35 anlamadım![]()
Oyunda her patch gelince fps düşüyodu laptopla oynarken, eskiden laptopta orta ayarlarda 100fps aldığım halde şimdi laptoptan acmıyor bileiyi ki yeni pc aldım, inşallah sana da nasip olur kardeşim.