Arkadaşlar onaylı iye olduğum zaman sc ile lol oynayacağım, Aklımda adc de twitch mainlemek var rat irl gibi. Sizce neler oynamalıyım? Scripti belli etsem de sorun yok.
lulu duon olursa kog twitch vayne oynayabilirsin ezrealda scriptte gayet güzel diger lanelerde ise irelia olaf yasuo vsde oynayabilirsin onlarda gayet iyi dostum
lulu duon olursa kog twitch vayne oynayabilirsin ezrealda scriptte gayet güzel diger lanelerde ise irelia olaf yasuo vsde oynayabilirsin onlarda gayet iyi dostum
Adc de aphe vayne ez twitch yanına lulu alırlarsa %80 kazanma ihtimalin oluyor Lulu şart değil yine lulu dediğime bakma ama lulu nun baya bi faydası dokunur sana öbür sup herolarına kıyasla
Oyunda her patch gelince fps düşüyodu laptopla oynarken, eskiden laptopta orta ayarlarda 100fps aldığım halde şimdi laptoptan acmıyor bile iyi ki yeni pc aldım, inşallah sana da nasip olur kardeşim.
Oyunda her patch gelince fps düşüyodu laptopla oynarken, eskiden laptopta orta ayarlarda 100fps aldığım halde şimdi laptoptan acmıyor bile iyi ki yeni pc aldım, inşallah sana da nasip olur kardeşim.