sc ile %100 win için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hasaki al maç taşı yada bilemedin vayne jinx ezrael felan güzel çarlar

Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kog maw cassiopia fiora felan olabilir tavsiyem

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk vayne topta oyna çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler bir hesap kasıyodum %90lı winratelerde takılıyodum sonzamanlarda ard arda 4 5 oyun kaybedince canım sıkıldı hesap değişmek istedim tekrar bi fresh hesap alıcam ve kalista düşünüyorum sadece ama sadece win alıp zevk almak istiyorum bana adc champları hariç öneri verebilicek var mı ?
vayne kog jhin twitch

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
beyler bir hesap kasıyodum %90lı winratelerde takılıyodum sonzamanlarda ard arda 4 5 oyun kaybedince canım sıkıldı hesap değişmek istedim tekrar bi fresh hesap alıcam ve kalista düşünüyorum sadece ama sadece win alıp zevk almak istiyorum bana adc champları hariç öneri verebilicek var mı ?
%100 win sürekli olması mümkün değil hocam :) elbet maç kaybedeceksin.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
soloya aatrox veya vayne almanı öneririm çok op lar mid ise zed yasuo kata alabilirsin adc içinde vayne gene çok op ezrael jinx kong falan alabilirsin sup içinde lux ve pyke aşırı op bc treshde alabilrsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
pyke der susarım
Post automatically merged:

kennen

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu formun scripti nasıl bilmiyorum ama viktor çok güzel gidiyor, early safe oynayacaksın biraz ondan sonra yok ediyor zaten

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum %100 win diye bir şey yok script istediği kadar kusursuz olsun istediğin kadar güzel oyna makro oyun bilgin yok ise yada takıma özrürlü feeder troll vs. gelirse kaybediyorsun sana önerim kazanmak için durmadan aynı hero yu oynaman değil daha çok karşı takımın aldığı karakterlere göre karakter alman adc oynuyorsan ise yanında ki support da aldığın karakter ile uyumlu olması gerekiyor örnek verirsem Nami - Lucien Naut - Samira Lulu - Vayne vs. karakterler almalısınız karşı rakibe göre hero seçmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kog maw cassiopia fiora felan olabilir tavsiyem
cassi 34 oyun %92 winrate kog maw 66 oyun %79 winrate fiora 10 oyun /70 winrate kalista 51 oyun %100 winrate sanırım kalistadan devam edicem

Dostum %100 win diye bir şey yok script istediği kadar kusursuz olsun istediğin kadar güzel oyna makro oyun bilgin yok ise yada takıma özrürlü feeder troll vs. gelirse kaybediyorsun sana önerim kazanmak için durmadan aynı hero yu oynaman değil daha çok karşı takımın aldığı karakterlere göre karakter alman adc oynuyorsan ise yanında ki support da aldığın karakter ile uyumlu olması gerekiyor örnek verirsem Nami - Lucien Naut - Samira Lulu - Vayne vs. karakterler almalısınız karşı rakibe göre hero seçmeni öneririm
kanka yanıtın için teşekkürler ama boş bir yanıt olmuş kendim oyunu bitireli ve işini yapalı çok oldu zaten ve nelerle rahat win alıp alamıcağımı çok net bilip üstüne bide hesapları oyun kaybetmeden kasıp satıyorum buraya sadece milletin değişik bir fikri varsa zevkli olanları seçip yapmak için konu açtım

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Knk şöyle düşün. sen yasuo aldın topa karşında garen veya darius var. sc ne kadar iyi oynarsa oynasın sen kazanamazsın ki o matchup ı. tabi sc ile harika giden çarlar var ama sen normal oyun bilginle kazanacaksın oyunu sc ile değil

Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cassi 34 oyun %92 winrate kog maw 66 oyun %79 winrate fiora 10 oyun /70 winrate kalista 51 oyun %100 winrate sanırım kalistadan devam edicem

kanka yanıtın için teşekkürler ama boş bir yanıt olmuş kendim oyunu bitireli ve işini yapalı çok oldu zaten ve nelerle rahat win alıp alamıcağımı çok net bilip üstüne bide hesapları oyun kaybetmeden kasıp satıyorum buraya sadece milletin değişik bir fikri varsa zevkli olanları seçip yapmak için konu açtım
kalistada güzel olabilir aynen

Knk şöyle düşün. sen yasuo aldın topa karşında garen veya darius var. sc ne kadar iyi oynarsa oynasın sen kazanamazsın ki o matchup ı. tabi sc ile harika giden çarlar var ama sen normal oyun bilginle kazanacaksın oyunu sc ile değil
elbette öyle ama roam felan atıcaksın kanka lanede farm kesip durmayacaksın

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
%100 winrate diye birşey oldugunu sanmıyorum sc bile olsa ama scnin en iyi çalıştığı herolar olarak twitch ezreal önerimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...