Uzman Üye
Sizlere sc ile genelde win alma yöntemini bahsedeyim genelde herkes sc ile mid jg top felan yada adc oynuyor fakat sc de şöyle bir olay var siz space tuşuna bastığınız zaman adama vurmaya kitlendiğinden ve bazen istemediğiniz hedeflere focus attığından işlevsiz olarak görebiliyorsunuz fakat sc yi kullanacaksanız lane aşamasında işe yarar yada 1v1 ler de vs tf esnasında çok yüksek ihtimalle bazı herolar haricimde hep sapıtmakta bunu çaresi de sup oynamak ama sadece tresh ve bc ile oynarsanız tek basınıza support oynayarak oyun kazandırabiliyorsunuz th yada bc aldığınız da hedefi seçip space bastığınızda direk olarak hedefin gidiş yoluna q atıp tutuyor bazen pixel olarak tutmama imkaında olabilir ama 8/10 oranda genelde hep tutuyor bu şekilde agresif oyun sergileyebilirsiinz bir diğer yanı da takımınızda preniz yada carry hero varsa feed se onu korumak içinde kullanabilirsiniz tek basınıza oyunu domıne edip taşıyabiliyorsunuz tüm laneler de tüm herolar için denedim tüm laneler de tf esnasında illa problem çıkıyor ama sup oynar da adamları çekerseniz karşı rakipten tuttuğunuz kişi oto olarak 4 sn stun da kalıyor zaten ve rakip takım direk 1-2 kişi eksik kalıyor bu şekilde takımınız çok salakta olsa bir şekilde kazandırabiliyorsunuz ben th yi öneririm bc de bazen yanlış adamı focuslayıp karsıda feed birini çekerseniz takımınızı öldürebiliyorsunuz birde şunada deyiniyim siz hep önde olduğunuzdan size focus atıp kesmek istediklerinden skilleri docladığınız için oto olarak adamlar zaten skilleri bekleme süresinde olup birşeyleri kalmayıp yine kazanıyorsunuz ama yinede az da olsa oyun bilgisi istiyor ben silver 4 den 2 günde plata çıktım(west) bu şekilde size de tavsiye ederim kazanmak isteyenler için
Moderatörün son düzenlenenleri: