SC ile %90 oyun kazanma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sizlere sc ile genelde win alma yöntemini bahsedeyim genelde herkes sc ile mid jg top felan yada adc oynuyor fakat sc de şöyle bir olay var siz space tuşuna bastığınız zaman adama vurmaya kitlendiğinden ve bazen istemediğiniz hedeflere focus attığından işlevsiz olarak görebiliyorsunuz fakat sc yi kullanacaksanız lane aşamasında işe yarar yada 1v1 ler de vs tf esnasında çok yüksek ihtimalle bazı herolar haricimde hep sapıtmakta bunu çaresi de sup oynamak ama sadece tresh ve bc ile oynarsanız tek basınıza support oynayarak oyun kazandırabiliyorsunuz th yada bc aldığınız da hedefi seçip space bastığınızda direk olarak hedefin gidiş yoluna q atıp tutuyor bazen pixel olarak tutmama imkaında olabilir ama 8/10 oranda genelde hep tutuyor bu şekilde agresif oyun sergileyebilirsiinz bir diğer yanı da takımınızda preniz yada carry hero varsa feed se onu korumak içinde kullanabilirsiniz tek basınıza oyunu domıne edip taşıyabiliyorsunuz tüm laneler de tüm herolar için denedim tüm laneler de tf esnasında illa problem çıkıyor ama sup oynar da adamları çekerseniz karşı rakipten tuttuğunuz kişi oto olarak 4 sn stun da kalıyor zaten ve rakip takım direk 1-2 kişi eksik kalıyor bu şekilde takımınız çok salakta olsa bir şekilde kazandırabiliyorsunuz ben th yi öneririm bc de bazen yanlış adamı focuslayıp karsıda feed birini çekerseniz takımınızı öldürebiliyorsunuz birde şunada deyiniyim siz hep önde olduğunuzdan size focus atıp kesmek istediklerinden skilleri docladığınız için oto olarak adamlar zaten skilleri bekleme süresinde olup birşeyleri kalmayıp yine kazanıyorsunuz ama yinede az da olsa oyun bilgisi istiyor ben silver 4 den 2 günde plata çıktım(west) bu şekilde size de tavsiye ederim kazanmak isteyenler için

sc1.png
sc2.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam kime focus aticagini menuden secebiliyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dediğiniz mantıklı lakin blitz,morg gibi heroların skilleri tutturma olasılığı yüksek eloda çok düşük,bizzat tecrübe ettim

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence hileyi kullanamamışsın tam

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Vayne mid oynuyorum kendi taktiğim. Karşıma Yasuo Yone alan pişman oluyor :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam kime focus aticagini menuden secebiliyoruz
seçsen bile o adam arkada pozisyon aldığı sürece gıdene kadar öluyorsun yada giremeyip hasar veremeyip takımın ölüyor
Post automatically merged:

Bence hileyi kullanamamışsın tam
detaylarıyla kullandım en basit yönü bu geldi attığım ss lerde west dia ve plat elosundan

dediğiniz mantıklı lakin blitz,morg gibi heroların skilleri tutturma olasılığı yüksek eloda çok düşük,bizzat tecrübe ettim
sc adamın gidiş yönüne atıyor zaten west dia eloda yıyorsa her yerde yer bi şekil de

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Wayne pyke da win alırsin oynamasıni bilsen tabi

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
seçsen bile o adam arkada pozisyon aldığı sürece gıdene kadar öluyorsun yada giremeyip hasar veremeyip takımın ölüyor

detaylarıyla kullandım en basit yönü bu geldi attığım ss lerde west dia ve plat elosundan

sc adamın gidiş yönüne atıyor zaten west dia eloda yıyorsa her yerde yer bi şekil de
Anladim hocam pardon

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam bana kalırsa tamamen hocalarımın oyun bilgisine kalmış. Oyunu bilen hocalarımın tf de olsun 1vs1 de olsun alacağı pozisyonları az çok bilir.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Sizlere sc ile genelde win alma yöntemini bahsedeyim genelde herkes sc ile mid jg top felan yada adc oynuyor fakat sc de şöyle bir olay var siz space tuşuna bastığınız zaman adama vurmaya kitlendiğinden ve bazen istemediğiniz hedeflere focus attığından işlevsiz olarak görebiliyorsunuz fakat sc yi kullanacaksanız lane aşamasında işe yarar yada 1v1 ler de vs tf esnasında çok yüksek ihtimalle bazı herolar haricimde hep sapıtmakta bunu çaresi de sup oynamak ama sadece tresh ve bc ile oynarsanız tek basınıza support oynayarak oyun kazandırabiliyorsunuz th yada bc aldığınız da hedefi seçip space bastığınızda direk olarak hedefin gidiş yoluna q atıp tutuyor bazen pixel olarak tutmama imkaında olabilir ama 8/10 oranda genelde hep tutuyor bu şekilde agresif oyun sergileyebilirsiinz bir diğer yanı da takımınızda preniz yada carry hero varsa feed se onu korumak içinde kullanabilirsiniz tek basınıza oyunu domıne edip taşıyabiliyorsunuz tüm laneler de tüm herolar için denedim tüm laneler de tf esnasında illa problem çıkıyor ama sup oynar da adamları çekerseniz karşı rakipten tuttuğunuz kişi oto olarak 4 sn stun da kalıyor zaten ve rakip takım direk 1-2 kişi eksik kalıyor bu şekilde takımınız çok salakta olsa bir şekilde kazandırabiliyorsunuz ben th yi öneririm bc de bazen yanlış adamı focuslayıp karsıda feed birini çekerseniz takımınızı öldürebiliyorsunuz birde şunada deyiniyim siz hep önde olduğunuzdan size focus atıp kesmek istediklerinden skilleri docladığınız için oto olarak adamlar zaten skilleri bekleme süresinde olup birşeyleri kalmayıp yine kazanıyorsunuz ama yinede az da olsa oyun bilgisi istiyor ben silver 4 den 2 günde plata çıktım(west) bu şekilde size de tavsiye ederim kazanmak isteyenler için

Ekli dosyayı görüntüle 80400Ekli dosyayı görüntüle 80401
Size katılıyorum şuan sc bence en işlevli sup da iş yapıyor bende Xearth,Pyke,Blitz,Karma arasında sürekli dönüyorum ve lose almak çok zor yanınıza sağlam bir adc alırsanız kolaylıkla yükselebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Diğer lanelerde kazanma ihtimalin %50 Oluyor support gerçekten önemli bi rol adc ne oynatırsan el boyunca taşıma imkanınız oluyor güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
malum tr adcleri berbat oluyo ama sc ile tutup önüne koysak belki kesebilirler

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Th oynadım birkaç kere çok saçma sapan q'lar atıyor bana kalırsa bc daha iyi çekiyor, herhangi yaptığın işe yarar ayarların varsa yazar mısın buraya.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İşte arkadaşın da demek istediği normal oyuncular gidiş yönüne doğru giderken gelen skilli görüp yön değiştiriyor. Bunu da yapmanın en kolay yolu sağ tık tık yaparak değil sağ tıka basılı tutarak yürütmek ve anında manevra yapmak. Kolay aslında pratik lazım

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
mantıklı imiş kardeşim deneyeceğim şansımı bir deneyeyim ben ne kadar çıkabileceğim bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...