Seçkin Üye
6300 para biriktirdim şu an ve pyke yone kayn 3lüsü arasında kaldım siz ne önerirsiniz ? Main lane im adc bu arada.
aynen dostum samirayı aldım ben de oynuyorum var samira şu an baya kaliteliyone şuan güzel çalışıyor onun haricinde 7800 yapıp samira almanı tavsiye ederim dün denedim 2-3 oyun min 20kill Combo vs. gerçekten çok güzel yapmışlar e killsteal olayı mükemmel çalışıyor
Main lanem adc yazmış hocam.Hangi rol de oynuyorsun ?
He onu görmemiştim ne körmüşümMain lanem adc yazmış hocam.
Açıklayıcı yorum olmuş,doğru dedin reis.kardeşim hala aynı konuları açıyorsunuz önemli olan script değil script her heroda çalışıyor önemli olan heroyu düzgün yönlendirebilmen ben şuana kadar premle girerken cait ile hiç kaybetmedim scripte yeni başladıysan önerim nişancı kadarterlerin hepsi olur
scripti 5 yıldır kullanıyorum (bu sc yokken başkalarını kullanıyordum) ve şuanki scnin her heroda kombosu yok ve bazı herolarda daha iyi çalışıtığı bariz belli bir şey niye tier list yapsınlar o zaman ?kardeşim hala aynı konuları açıyorsunuz önemli olan script değil script her heroda çalışıyor önemli olan heroyu düzgün yönlendirebilmen ben şuana kadar premle girerken cait ile hiç kaybetmedim scripte yeni başladıysan önerim nişancı kadarterlerin hepsi olur