sc ile kasıyorum duo arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tr de sc ile 30 a kasıyorum 26 levelim bu akşam 30 olurum 30 dan sonra da ranked giricem takılacak mikrofonlu arkadaşlar varsa beni oyundan ekleyebilir nick vapeandcoke

kimse yanlış anlamasın arkadaşlar şiveli ve kötü mikrofonlu arkadaşlar eklemezse sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
DTT-Hiper#2008(sc kullanıyorum)

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu durum beni üzüyor :(
lazysharp varken sc oldunu belli ede ede aylarca oynadık hiçbişey olmadı sc çökene kadar sonra çıkan tüm scler bi kaç ayda onlarca hesap banlattı malesef o seviyeyi tekrar yakalamaları ve görmemiz zor sanırım

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 veya 7 gün içinde ban yiyebilrmşz boşdan yere kasma bence :D ama sen bilirsin
yok ya çokta umrumda değil zaten artık lol oynayan bile yok bi maç bulması 18 dakika felan sürüyor :D normal oyunda da böyle bronzda da gümüşte de elmasta da masterda da farketmiyor yani ban yiyene kadar öylesine oynuyorum zevkli oluyor milleti kanserlemek

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yok ya çokta umrumda değil zaten artık lol oynayan bile yok bi maç bulması 18 dakika felan sürüyor :D normal oyunda da böyle bronzda da gümüşte de elmasta da masterda da farketmiyor yani ban yiyene kadar öylesine oynuyorum zevkli oluyor milleti kanserlemek
peki o zaman reis :D iyi oyunlar
Post automatically merged:

dodgeyi kapatsak yine ban yer miyiz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum sc yi nasıl yaptın bende addons lar gelmiyor combo yapmıyor istersen anlat girelim bende 30 a kasıyorum

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
peki o zaman reis :D iyi oyunlar

dodgeyi kapatsak yine ban yer miyiz
evet

ranket kasmanın ne yararı kaldı o zaman :D
yeri geliyor ban atmıyor uzun bi süre,bi ihtimal yani. Ama tek gerçek var eninde sonunda ban yiyeceksin. rankedin anlamı ne diye soracak olursan ha normal oyun ha ranked inan bi fark yok sadece rankeddaki rekabet daha zevkli geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...