tr de sc ile 30 a kasıyorum 26 levelim bu akşam 30 olurum 30 dan sonra da ranked giricem takılacak mikrofonlu arkadaşlar varsa beni oyundan ekleyebilir nick vapeandcoke
kimse yanlış anlamasın arkadaşlar şiveli ve kötü mikrofonlu arkadaşlar eklemezse sevinirim
lazysharp varken sc oldunu belli ede ede aylarca oynadık hiçbişey olmadı sc çökene kadar sonra çıkan tüm scler bi kaç ayda onlarca hesap banlattı malesef o seviyeyi tekrar yakalamaları ve görmemiz zor sanırım
yok ya çokta umrumda değil zaten artık lol oynayan bile yok bi maç bulması 18 dakika felan sürüyor normal oyunda da böyle bronzda da gümüşte de elmasta da masterda da farketmiyor yani ban yiyene kadar öylesine oynuyorum zevkli oluyor milleti kanserlemek
yok ya çokta umrumda değil zaten artık lol oynayan bile yok bi maç bulması 18 dakika felan sürüyor normal oyunda da böyle bronzda da gümüşte de elmasta da masterda da farketmiyor yani ban yiyene kadar öylesine oynuyorum zevkli oluyor milleti kanserlemek
yeri geliyor ban atmıyor uzun bi süre,bi ihtimal yani. Ama tek gerçek var eninde sonunda ban yiyeceksin. rankedin anlamı ne diye soracak olursan ha normal oyun ha ranked inan bi fark yok sadece rankeddaki rekabet daha zevkli geliyor