sc ile sıkıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kesinlikle artık benide sıktı hep aynı herolarda script oynamak bayiyor insanı.Daha fazla heroya ozellik gelse yani kisacasi yenilikler getirseler tekrar oynayabilirim.
aga zaten scripti cogu kisi eloboost icin falan kullaniyor ya da tilt etmek icin yenilik gelmesi de zor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
artık günde 1 oyun falan atıyorum sonra sıkıyor. girmesi beklemesi vs.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben denemek için açmıştım ve halada sarıyor kullanıyorum hala.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eskiden Joduska script kullanıyordum performans açısından 10 kat daha iyiydi ve aşırı keyifliydi. Bunda bazı şampiyonlarda seri combo yapamıyor o yüzden belli başlı şampiyonlar hariç sıkıyor
belliden kastın hangi herolar

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bende tam tersi scriptsiz sarmiyor artik

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka kişiden kişiye göre değişir o istediğin karakterlerle win alırsan gayette sarar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bir süre kullanmayı bırakmayı deneyin ve lol öğrenin, sc ile ve sc olmadan oyun tarzınızı geliştirecek

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben sc başlamadan once cok daha iyidim sc ye alıştık sc siz oyun girdigimde hem sarmıyor hemde leş gibi oynadıgımı farkediyorum onun dısında farmı fln kendim yapıyorum sadece tflerde space kullanıyorum oda sıkmıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yok aga sıkılmıyorum ama sc yi kapatınca bütün oyuncu yeteneklerimi kaybetmiş oluyorum yani scye başlamamış benle scye başlamış ben vs atsa sc ye başlamamış ben kazanır NET tabi vs scsiz olucak :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Selamlar, arkadaşlar sc ile uzun zamandır oynuyorum ve artık beni sıkmaya başladı. Sadece boşluğa basılı tutup oynamak sdflşafksa. Siz sıkılıyor musunuz? Sıkılıyorsanız neden?
herkes smurf olduğu için bana zevkli geliyor kasmak öldürmek herkesi

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bende bir alabilsem denicem ama sıkılacağımı sanmıyorum yıllarca oynadığım her oyunu hile ile oynadım hile bağımlılık gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar, arkadaşlar sc ile uzun zamandır oynuyorum ve artık beni sıkmaya başladı. Sadece boşluğa basılı tutup oynamak sdflşafksa. Siz sıkılıyor musunuz? Sıkılıyorsanız neden?
mesaj sayın hileyi kullanmaya yeterli değil üyeliğini zaten 2 gün önce açmışsın :) post kasmak için konuyu açmışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...