kesinlikle artık benide sıktı hep aynı herolarda script oynamak bayiyor insanı.Daha fazla heroya ozellik gelse yani kisacasi yenilikler getirseler tekrar oynayabilirim.
Eskiden Joduska script kullanıyordum performans açısından 10 kat daha iyiydi ve aşırı keyifliydi. Bunda bazı şampiyonlarda seri combo yapamıyor o yüzden belli başlı şampiyonlar hariç sıkıyor
ben sc başlamadan once cok daha iyidim sc ye alıştık sc siz oyun girdigimde hem sarmıyor hemde leş gibi oynadıgımı farkediyorum onun dısında farmı fln kendim yapıyorum sadece tflerde space kullanıyorum oda sıkmıyor
Selamlar, arkadaşlar sc ile uzun zamandır oynuyorum ve artık beni sıkmaya başladı. Sadece boşluğa basılı tutup oynamak sdflşafksa. Siz sıkılıyor musunuz? Sıkılıyorsanız neden?
Yok aga sıkılmıyorum ama sc yi kapatınca bütün oyuncu yeteneklerimi kaybetmiş oluyorum yani scye başlamamış benle scye başlamış ben vs atsa sc ye başlamamış ben kazanır NET tabi vs scsiz olucak
Selamlar, arkadaşlar sc ile uzun zamandır oynuyorum ve artık beni sıkmaya başladı. Sadece boşluğa basılı tutup oynamak sdflşafksa. Siz sıkılıyor musunuz? Sıkılıyorsanız neden?