- Konuyu başlatan
-
topta volibear gibi herolarda nasılValla yıllar önce Kirusu Morgana - Bc - Nidalee kullanırdım ama support için carry çar alman lazım. Xerath , brand gibi herolar. Bunun yerine otp vayne yap scriptle full vayne oyna
yıllardır th mainim her çarımda th mainledim scsizde güzel oynayabiliyorum denemek istiyorumth baya oynadım. bc daha iyi onu söylim. th hook tutturman için ms ayarlarını baya düşürmen lazım. yoksa zor tutturuyor. hook atıp takıp arkadaşına otomatik fener atması falan çok iyi.
o yüzden sup oynama diyorrsun yani :dScript taşımak için vardır milletin taşımasını sağlamak için değil xd
kog maw delisi arkadaşım var ondada yarar o zaman ad carry olarakGenel olarak menzilli çarlarda script çok iş yapar çünkü oyunun hard carry olayı menzilli çarlardır bunun için ad rolüne geçebilirsin 2015 ten beri ad rolünde oynuyorum script bana ad oynamayı öğretti. Mid üzerinde ise en etkili kontrol büyücülerinde iş yapar. Xerath, Cassio, Ryze gibi
o yüzden sup oynama diyorrsun yani :d
Post automatically merged:
kog maw delisi arkadaşım var ondada yarar o zaman ad carry olarak
efsane olmuş dostum arkadaşıma izletmem lazım uyansınAynen öyle kog'maw aga be anılarım depreşti dur sana video atayımda izle turnuvada script vardı xd
Aynen öyle firstpick karşıma kogmaw lulu gelirse direk script damgası yapıştırırım acımamefsane olmuş dostum arkadaşıma izletmem lazım uyansın
kendi hesabından mı oynuyorsunAnlaşılmaz al oyna ben her heroyu oynuyorum hala ban yemedim
peki scyi kullanmak basit mi sadece onu indirmek yetiyor muAynen öyle firstpick karşıma kogmaw lulu gelirse direk script damgası yapıştırırım acımam
peki scyi kullanmak basit mi sadece onu indirmek yetiyor muAynen öyle firstpick karşıma kogmaw lulu gelirse direk script damgası yapıştırırım acımam
o zaman tüm champlerde dene şansa belki fark edilmeden çıkarsınsadece report ettiklerindemi ban yiyoruz sistem algılıyor mu hileyi
ban yemekten korkmuuyorum orjin kendi hesabmdan girecegim için
anladım kral teşekkür ederim iyi günlero zaman tüm champlerde dene şansa belki fark edilmeden çıkarsın
Basit internette yıllardır çok video var bakarsın incelersinkendi hesabından mı oynuyorsun
peki scyi kullanmak basit mi sadece onu indirmek yetiyor mu
peki scyi kullanmak basit mi sadece onu indirmek yetiyor mu
ekkoda nasıl oluyor bilgin var mıpek fazla belli olmuyor oynıyabilirsin
jung herolarında nasıl oluyorBasit internette yıllardır çok video var bakarsın incelersin
Valla script ten scripte değişir 2016-2015 yıllarında lee sin op idiekkoda nasıl oluyor bilgin var mı
jung herolarında nasıl oluyor
ekko iş görüyomuValla script ten scripte değişir 2016-2015 yıllarında lee sin op idi
ekko denemedim hiçekko iş görüyomu
th candır yaathresh sc baya op bence
olursa hayırlısıyla deneyecegimekko denemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?