SC Lerin Artma Sebebi Sizce Ne Olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
kod çalınmasıyla alakası yok çalınmadan öncede tr de çok fazlaydı ücretsiz ve erişebilinmesi kolay olması arttırdı normalde pek hile kullanan biri değilim ama okadar arttıki kullanmak gerekiyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka herkes o kadar kötü oynamaya başladı ki artık her yer wt doldu insanlar oyundan zevk almıyor rank atlama hırsları için sc kullanıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
artık riotun anti cheati yetersiz kalıyor bununla ilgilenmek yerine başka şeylere odaklılar yani bir gün herkese tek atan hile çıksa muhtemelen o da bu oyunda kalıcı olacak tutunacak

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
TR de challengera kastım.Hiç abartmıyorum ilk 100 sıralamada en az 60 ı scripttir.Sorakayı bile scriptle oynayan adam geldi karşıma.Adam soraka oynuyo ulan soraka.Niye script açarsın soraka oynarken.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyunu iyi oynayamayan insanlar yüksek ranklara çıkmak için scripte baş vuruyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1 ban yok 2 ulaşmak gerçekten çok kolay çok ucuz miktarlarda scriptler var 3 TR özelinde zor bir oyuncu grubu var. Inatçı gururlu ve kibirli. İnsanlar bu durumlardan bıkıp hızlıca ekstra uygulamalara yöneliyor

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu sorunun cevabı çok basit kolay yoldan eğlence :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bizim türkolar kısa yoldan iyi olma peşinde olduğu için hemen hile kullanıyorlar kısa yoldan giden hiç bi şey kalıcı değildir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sizce sclerin bu kadar artma sebebi kaynak kodlarının çalınmasından dolayı mı? yoksa başka sebepleri var mı? düşünceleriniz neler?
oyuna valoranta yaptıkları gibi bir vanguard gelmesi şart 10 aydır aynı hesapta sc kullanıyorum ban falan yemedim legitte oynamıyorum çoğu kişi repliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sizce sclerin bu kadar artma sebebi kaynak kodlarının çalınmasından dolayı mı? yoksa başka sebepleri var mı? düşünceleriniz neler?
ben 2021 de kullanmıştım hem ulaşması kolay hemde belirli şampiyonlar oynayıp ayarlarını biraz düzenlersen ban yeme ihtimalin de yok yine kullanmayı düşünüyorum çok fazla sc gelmeye başladı maçlarıma 4 oyun sc geldi karşıya geçen gün

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
insan evlatlarıyla ugraasamadığım için bende sc ye başvurdum artık iğrendiyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
düşük ban reski oyun zevkini arttırıcı yönleri vs vs

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sc platformlarına ele geçirmek kolay. Biraz bilgisayardan anlayan kişiler gidip crackliyorlar sonra paylaşıyorlar. Birde hwid ban yok oyunda. Sc'den ban yesen bile 30 tlye yeni bir hesap alıp yine açıp oynuyorsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Düzgün kullanırsan çeyizlik oluyor o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...