sc nin ayarlarını nasıl ayarlıcaz şimidi gereksiz istemedeiğim şeylerde varben dodge kapat aç yapıyodum bazen gelen skilleri bilerek yiyodum anlamasınlar diye
valla reis kusura bakma ben bayadır script kullanmıyorum eskiden kullanıyordum yani bilmiyorum ama youtubeden bak hangi tuş ne işe yarıyo diye yada lpreborn scriptinin paylasıldıgı yere bak orda tuşlar yazıyo ordan ayarlıcan o tuşlardan bi sekme acılıyo o sayede ayarlıyonsc nin ayarlarını nasıl ayarlıcaz şimidi gereksiz istemedeiğim şeylerde var
tamamdır saolvalla reis kusura bakma ben bayadır script kullanmıyorum eskiden kullanıyordum yani bilmiyorum ama youtubeden bak hangi tuş ne işe yarıyo diye yada lpreborn scriptinin paylasıldıgı yere bak orda tuşlar yazıyo ordan ayarlıcan o tuşlardan bi sekme acılıyo o sayede ayarlıyon
Dostum Challanger config ayarlarını indir direk kullan Tr serverinde kolay kolay ban yemezsin çok istiyosan Evade kapalı oynarsınçok belli etmeden nası rank kasabiliriz
Ben hile kullandım Penta, ama yinede beceremedim kullanmayı skilleri yiyordumben dodge kapat aç yapıyodum bazen gelen skilleri bilerek yiyodum anlamasınlar diye
space basılı tutarak skilleri dodgeleye bilirsin evade acık olcak ama scriptteBen hile kullandım Penta, ama yinede beceremedim kullanmayı skilleri yiyordum
lux ezreal tresh gibi herolar xerath gibisc için neler önerirsiniz
Eve gittiğimde dediğini denicemspace basılı tutarak skilleri dodgeleye bilirsin evade acık olcak ama scriptte
Post automatically merged:
lux ezreal tresh gibi herolar xerath gibi