şaun açık gözüküyor hile ama nasıl güncellemede ?hocam google all in one runtimes yaz indir kur sonra dene ama suan güncellemede hile
Yeni gelmiş görmedim hocamşaun açık gözüküyor hile ama nasıl güncellemede ?
Şu dediğimi indirip kurun amahocam google all in one runtimes yaz indir kur sonra dene ama suan güncellemede hile
sağolasın hocam dediğini yaptım oldu teşekkür ederimYeni gelmiş görmedim hocam
Post automatically merged:
Şu dediğimi indirip kurun ama
Rica ederim hocamsağolasın hocam dediğini yaptım oldu teşekkür ederim![]()
ben kurdum fakat hala olmuyorRica ederim hocam
ne hata alıyorsun ?ben kurdum fakat hala olmuyor
Menüde gelirAll in one diye bir setup var onu kur dostum sorunun hemen çözülüyor lakin menü gelmiyor haberin olsun.
Onaylı üye olanda menü gelmiyor inserte bastığım halde,inster tuşunu farklı bir tuşa opsiyonladım hala gelmiyor dün geceden beri uğraşıyorum.Menüde gelir
Lolde menü insertte gelmiyor ki Shift menü. TuşuOnaylı üye olanda menü gelmiyor inserte bastığım halde,inster tuşunu farklı bir tuşa opsiyonladım hala gelmiyor dün geceden beri uğraşıyorum.
bendede cmd aciliyo sonra eror veriyoAll in one diye bir setup var onu kur dostum sorunun hemen çözülüyor lakin menü gelmiyor haberin olsun.
Pardon karıştırmışım diğer oyunun hilesi ile ikisinde de menü gelmiyor bana birisi %temp% temizle falan yazmış onu deneyeceğimLolde menü insertte gelmiyor ki Shift menü. Tuşu
olursa banada ulasabilirmisinPardon karıştırmışım diğer oyunun hilesi ile ikisinde de menü gelmiyor bana birisi %temp% temizle falan yazmış onu deneyeceğim
Hangi konuda error ss atarmısınbendede cmd aciliyo sonra eror veriyo
start 6 sonrada eror dıyor eger bi numara verirsen wahatsapdan atabılırım yardımcı olursan sevınırımHangi konuda error ss atarmısın