UPDATED! WSReborn Config [20.01.2023] bu config i kullanıyorum. misal önceden mouse ne taraftaysa karakter o yöne doğru yürür ona göre menzilde hedef varsa vururdu comboda sorun yok sadece hedefe kilitlenip kalıyor sağ tık bırakmak gibidostum dediğinden doğru düzgün bir şey anlamadım combo mu yapmıyor combo yaparken abuk subuk yerlere mi targetlanıyor birinin configini mi kullanıyorsun nedir yani tam sorun
mecbur tuşu bırakıyoruz başka türlü durmuyoraynen bendede o şekil hatta kule altından kacmıyor direk bodozlama ölümüne giriyor adama kitleniyor mouse yönüne bakmıyor lprborn öyle degildi.
kapalı bende öyle mi olması gerekiyor ? J tuşu olarak görünüyorArkadaşlar ben de yaşadım aynısını açıklıyorum. J veya G tuşu olması lazım bu tuşlarda stick target ayarı var ona basıyorsunuz yanlışlıkla hatta space'den elini çekip tekrar vurunca düzeliyor.
benim configimi kullanabilirsin böyle bir sorun yokUPDATED! WSReborn Config [20.01.2023] bu config i kullanıyorum. misal önceden mouse ne taraftaysa karakter o yöne doğru yürür ona göre menzilde hedef varsa vururdu comboda sorun yok sadece hedefe kilitlenip kalıyor sağ tık bırakmak gibi
yanlış config kullana biliyor olabilirsinHerkese selam arkadaşlar combo yani space tuşuna basınca misal yasuoda hedefin tam arkasında yürümeye başlıyor kilitleniyor ona mouse yönünü algılamıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ?
kullandım teşekkür ederim dostum :3benim configimi kullanabilirsin böyle bir sorun yok
ne demek rica ederim memnun kaldıysan bir geridönüş beklerim konumakullandım teşekkür ederim dostum :3