normal 1.8 sunucularda koruma yoksa bazen çalışıyorda benim oynadığım sunucu 1.16.5 olduğu için schematic yapamıyorum 1.16.5 schematic bulamadımkaktüs olanı bulursan iyi olur harbiden
1.16.5 için ilk olarak fabric kurman gerekli(fabric nedir bilmiyorsan 'forge' gibi mod kullanmanı sağlayan eklenti). fabric kurduktan sonra litematica ve litematica printer indireceksin internetten. kaktüs şematiğini litematica'nın içine attıktan sonra kendisi otomatik olarak yapmaya başlıyacak. fakat sunucuda güzel br hile korması varsa çalışmaz.normal 1.8 sunucularda koruma yoksa bazen çalışıyorda benim oynadığım sunucu 1.16.5 olduğu için schematic yapamıyorum 1.16.5 schematic bulamadım
kardesim sunucuda admin veya yetkin yok ise schematics kullanamazsin ayrica istedigin schematics yapabilmek icin sunucu dosyalarina erisimin olmasi lazim.
bilmeden yorum yapmayın. adamın bahsettiği schematica, schematic ya da world edit değil. schematica client side bir moddur ve sunucu içinde herhangi bir yetkiye ihtiyaç duymaz. sadece anticheatler blok koymanı engelleyebilirplugin olarak schmatic kullanabilirsin fakat yetkili olman gerekir kullanabilmek icin