Sciprtp Kassadin çalısıyormu ve çalısıyorsa iyimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum script yüksek saldırı hızlı kite attıgın ve skillshot ı olan çarlarda daha iyi kassadin pek böyle bir car değil iyi olacagını sanmıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
kasa iyi dir ya u ile skillerden kaça bilir bir iki kere dene baktın olmadı vayneye devam <3

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka yüksek elo bir oyuncuyum kasadinin nasıl oynanması gerektğini biliyorsan eğer sc ile oyun kaybetmezsin diyebilirim takımın çok rezil değilse kasadin oynarken dodge gerekir ki bunu yapıyor gerek yürüyerek gerek r ile belli bi yerden sonra space to win oluyor sana tavsiyem 11 levele kadar r lerini kendin kullan 11 levelde açabilirsin combo r yi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sc kassadin çalışıyor ama nasıl olur bilmem deneyenler yazsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kassadin var animasyon iptallerinide yapıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama kassadin scriptte oynama bence daha iyi olan şampiyonlar var.

Üye
9 HİZMET YILI
kassadini bilmen gerek dostum öncelikle kassadin ne zaman güçleniyor ne zaman agresif oynaman gerekiyor bunu bilmen gerek bunu bildiğin zaman çok iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kassadin gayet güzel oluyor ama hileyle oynuyon diye illa güzel olacak diye birşey yok, karakterin en azından nasıl oynancağını bir nebze öğren

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kassadin isn't good with the scipt u can use zed or yasuo better

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yok daha çok skil shot karakterlerinde iyi oluyo script kassadin de çok iyi değil deneme bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yani script çalışıyor ama kassadine script biraz boş daha çok kite ve skillshot champlere iyi gidiyor

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçen oynadım çalışıyor orta seviye diyelim seninde güzel oynaman gerek yoksa taşıyamazsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk calısıyorda bnce daha kitle şampıyonlarda daha iyi al bi yasue ekko felan ıcınden gecersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...