Onaylı Üye
oyunun sonuna geldim sürekli intm gitmiş gibi atıp atıp yeniden bağlandı sebebi nedir
oyun sonu oldu bro hepsi kapalı virüs programlarının çözümü varmı pekigereksinimlerin hepsi yüklü mü veya virüs programların hepsi devre dışı mı kontrol et bu dediklerim oyunun başında mı oluyor eğer ki oyun sonlarına kadar sorun yok oyunun sonlarında bu oluyor diyorsan bu bende de oluyor genel bir sorun
dostum şaun benim bildiğim kadarıyla yok bu sorun başka kişilerde de oluyor başka bir bilgisiyar da deneyim dedim ama sorun düzelmedi nadir olsa da beni de oyun sonları atıyoroyun sonu oldu bro hepsi kapalı virüs programlarının çözümü varmı peki
oyunun ortalarında veya sonlarında oluyorsa bu bir genel sorun 1-2 kere tekrarlar sonra düzelir.oyunun sonuna geldim sürekli intm gitmiş gibi atıp atıp yeniden bağlandı sebebi nedir
tekara baglanmak dışında bir sorun yok sadece oyuna girmeden önce açoyunun sonuna geldim sürekli intm gitmiş gibi atıp atıp yeniden bağlandı sebebi nedir
client fix yapoyunun sonuna geldim sürekli intm gitmiş gibi atıp atıp yeniden bağlandı sebebi nedir
gidiyor en fazla 4 5 dk sonra geri geliyorclient fix yap
bağlantın gidip geliyor olabilir mi? kısa süre kopma v.b
vcredistlerin hepsi yüklü mü?
dediğimi yaptınız mı?gidiyor en fazla 4 5 dk sonra geri geliyor
nasıl yapıldığını bilmiyorum ki sadece hileyi yükleyip aktif ediyorumdediğimi yaptınız mı?
ek olarak OpenGL yapabilirsiniz clientten
arastırabilirsiniz..nasıl yapıldığını bilmiyorum ki sadece hileyi yükleyip aktif ediyorum
ne yazmalıyım intearastırabilirsiniz..
onunla alakalı değil knkmhileyi yeniden indirmeyi dene kanka