Kardeşim aynı sorun bende de vardı kesin çözümü sana söyleyeyim. Visual 2010 dahil olmak üzere bütün yıllarını tek tek kur ki bunun bir dosyası var her yılı otomatik kuruyor bunu yaparsan %10001 sorunun çözülecektir kardeşim.
valla şahsen ben denedim olmadı, biz kullanamiycaz anlaşılan galiba :dKardeşim aynı sorun bende de vardı kesin çözümü sana söyleyeyim. Visual 2010 dahil olmak üzere bütün yıllarını tek tek kur ki bunun bir dosyası var her yılı otomatik kuruyor bunu yaparsan %10001 sorunun çözülecektir kardeşim.
aynı hatadan bende alıyor kullanamıyordum ama dediklerimi yapınca olmuştu sana son bir öneri daha discorda gidip teknik destek kısmından yetkililerle konuşup halledebilirsin kesin çözümlerden biridirvalla şahsen ben denedim olmadı, biz kullanamiycaz anlaşılan galiba :d
visual ın bütün sürümlerini indirincemi çözmüştün sıkıntıyı ?aynı hatadan bende alıyor kullanamıyordum ama dediklerimi yapınca olmuştu sana son bir öneri daha discorda gidip teknik destek kısmından yetkililerle konuşup halledebilirsin kesin çözümlerden biridir![]()
oldu tamam bütün versiyonları tek tek yükledimwindows guncellemelerını fılan yaptınmı reıs. driver booster programını dene yada
Post automatically merged:
silip baştan kurmayı dene kardeş.
bu arada Evet var aynı sorun bulmak için bir çözümÇözüme ulaşabilen varsa benden alıntı yapabilir mi. Arkadaşımda da aynı problem var çözemedik.