Forumda var kullanabilirsin boş yere para vermene gerek yokScript almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?
Hocam paralı olanlarda ban yeme riski yok diye biliyorum o yüzden satın almak mantıklı geldiburda ki paralılardan iyi knkm bura kini kulanmanı öneriyorum
Burada olan scripti henüz deneme fırsatım olmadı hocam yorumda bulunamıyorum o yüzden öneri istedimyani kanka bazıları daha iyi olabilir ama mesela loldeki scriptler olsun tahm kench w scripti falan onlar bu scriptte yok
aynen kanka o yüzden geçen banwavede yedilerHocam paralı olanlarda ban yeme riski yok diye biliyorum o yüzden satın almak mantıklı geldi
Post automatically merged:
Burada olan scripti henüz deneme fırsatım olmadı hocam yorumda bulunamıyorum o yüzden öneri istedim
burdakilerde emin ol aynı kalitede ban yemedim epeydirde ban yokScript almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?
knk bayadır oynuyorum bura ki sc ile daha ban yemedim denemeni öneriyorumHocam paralı olanlarda ban yeme riski yok diye biliyorum o yüzden satın almak mantıklı geldi
Post automatically merged:
Burada olan scripti henüz deneme fırsatım olmadı hocam yorumda bulunamıyorum o yüzden öneri istedim
burda ki paralılardan iyi knkm bura kini kulanmanı öneriyorum
script almana gerek yok forumdaki scripti kullanabilirsin.Script almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?
burda varya niye alıyonScript almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?
sitedeki scyi öneririmScript almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?