wwsreborn varken ayıp be kkScript almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?
Ban riski taşıyor mu?Forumda var kullanabilirsin boş yere para vermene gerek yok
Ya tabii sitenin ürünü tercihimiz ama LoL'de bir tık çekiniyorumwwsreborn varken ayıp be kk
Script her türlü belli olmaz mı hocamParayla alıp ban riski de var parasız alıp da var ama belli etmezsen ne alırsan al ban yemezsin
Hocam ban riski taşıyıp taşımadığı konusunda emin değilim o yüzden sanırımforumdakileri kullan kral neden para veriyosunki
Önerin var mı hocam kullandığınKanka duruma göre değişir, Buradaki scyi çoğunluk kullandığı için detected olma ihtimali yüksek ve bundan dolayı banvawe ile banlanabilirsin ama paralıda bu risk daha düşük. Ayrıca bazı paralılarda çok değişik özellikler var. Sınırsız gold hilesi vs. gibi. Ama değer mi ona göre karar vermek lazım
ban yeme riski yok diye birşey yok kanka çatur çutur ban atıyo paralılarda merak etme burdan devamHocam paralı olanlarda ban yeme riski yok diye biliyorum o yüzden satın almak mantıklı geldi
Post automatically merged:
Burada olan scripti henüz deneme fırsatım olmadı hocam yorumda bulunamıyorum o yüzden öneri istedim
Evet hocam bir çok kişi aynı yorumda bulunmuş ilk fırsatta buradakini deniyecegim iyi forumlarknk bayadır oynuyorum bura ki sc ile daha ban yemedim denemeni öneriyorum
Şu anlık hayır script udBan riski taşıyor mu?
Ya tabii sitenin ürünü tercihimiz ama LoL'de bir tık çekiniyorum
Script her türlü belli olmaz mı hocam
Hocam ban riski taşıyıp taşımadığı konusunda emin değilim o yüzden sanırım
Önerin var mı hocam kullandığın
Kanka o script'ler bir açık vardı oyunda ondan öyleydi. Riot Games hepsini fixledi diye biliyorum. Paralı hilenin tek artısı dt olma ihtimali aşırı düşük olur, doyasıya oynarsın. Ama site de ki hile de öyle dandik bir hile değil, onla da oynaya bilir ve böyle ücretsiz script hile zor bulursun.yani kanka bazıları daha iyi olabilir ama mesela loldeki scriptler olsun tahm kench w scripti falan onlar bu scriptte yok
Bence mantıksız kanka site de böyle bir ücretsiz script varken. Bazı ücretli hilelerle bile kapışa bilir.Script almak mantıklı mı arkadaşlar fiyat performans açısından iyi bi' script öneriniz var mı ?
Kullanmadan yorum yapmamanı tavsiye ediyorumburda ki paralılardan iyi knkm bura kini kulanmanı öneriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?