lane ittirmek için kullanılabilirarkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
kolun yokmu hiç sorun değil yazmışsın ya kardeşim evet kolum yoklane ittirmek için kullanılabilir
combolar için
Örn: suppsun ve thresh oynuyorsun kolun yokmu?(cümleye hava kattığı için kullandım kimseye hakaret v.b yoktur) hiçte sorun değil script otomotik yapıyor
bunun dısında kullanım amaçlarından biri ranked kasmak.
bazıları hesap v.b de satıyor
knk anlatan olmuş kullanımını zaten de çok belli etmemeye özen göster ama karşımda gelenlerden belli edenler oluyoarkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
usta bende öyle olmadı space falan bastığımda da kombo yapmıyor skill adamın üzerine atmıyor yardımcı olurmusun ve x veya v ye bastığımda çoğu skili yiyiorumlane ittirmek için kullanılabilir
combolar için
Örn: suppsun ve thresh oynuyorsun kolun yokmu?(cümleye hava kattığı için kullandım kimseye hakaret v.b yoktur) hiçte sorun değil script otomotik yapıyor
bunun dısında kullanım amaçlarından biri ranked kasmak.
bazıları hesap v.b de satıyor
loadlamadın büyük ihtimal. shifte bas en altan loadlausta bende öyle olmadı space falan bastığımda da kombo yapmıyor skill adamın üzerine atmıyor yardımcı olurmusun ve x veya v ye bastığımda çoğu skili yiyiorum
sen sadece yönlendiriyorsunkolun yokmu hiç sorun değil yazmışsın ya kardeşim evet kolum yokotomatik olarak yapıyor dedin hiç bir şeye karışmadan otomatik man kendisimi yapıyor yoksa benimmi karşı tarafa doğru yönlendirmem lazım
combolar içinarkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
kanka minyon almak için skill kaçırmamk için sill dodgelamak için kullanılan hilearkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
Space ya da c tuşuna basılı tutuyorsun mouse'u sadece gitmesini istediğin yöne doğru tutacaksın mesela thresh oynuyorsan adamın oraya doğru (tam üstüne tutmana da gerek yok) tutarsan atacak direkt skillkolun yokmu hiç sorun değil yazmışsın ya kardeşim evet kolum yokotomatik olarak yapıyor dedin hiç bir şeye karışmadan otomatik man kendisimi yapıyor yoksa benimmi karşı tarafa doğru yönlendirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?