Onaylı Üye
Script bilenler dm
Son düzenleme:
LoL ün ilk çıkan SC diyebiliriz ve en köklü olanı performans olarak bir bgx olamaz anam iyidir configle birlikte vericem alırsanız zatentoir ile ilgili yeterli bilgiyi veya youtube linki felan bulamıyorum varmıdır ki ws nin scripti gibi mi nasıl oynanışı felan
Her hilenin ban riski vardır bunu hepimiz benimsemiş olmamız lazımBGX ve Toir kullanıcılarından bir kısım ban yemis galiba Doğru mudur?
Her güzel şeyin sonu vardır hanbot decet 1 oyun gitsen bile 1 . Gün en baba 2.gun ban yiyosun ama bunlarda toirde bgx de 1 oyun at report yeme bariz etme yani insan üstü seyapipta tamamen SC bağlı oynuyorsan zaten tavsiye etmem ben legendsense kullanıyordum +%90 wr le master oldum ape Rank 5 kog 2 kalista 9 tw 7 kaosa 57 Vayne 95 orianna 47. Şu oldum ve aylarcada hesap kastım boosterlik yaptım boost attığım hiçbir hesapta ban yemedi (;ban yiyeceğim bir hileye neden bu kadar para vereyim ki bu parayı zaten undetected olduğu için veriyorum
Toir ben kullandım inanılmaz zayıf geldi e adı üstünde toir
Crypto ile ödeme yapıp al o zaman kankaToir'in kendi sitesinde fiyatlar daha ucuz ki zaten
Umarım buraya yazdığınız mesajların sizin mesaj sayınızı arttirmadigini biliyorsunuzdur efegnimakşamdan akşama oynasak ban yermiyiz acaba![]()
Ben kefil olamam bu durumlara efegnimbanlatıyor mu
ud durumları yok muUmarım buraya yazdığınız mesajların sizin mesaj sayınızı arttirmadigini biliyorsunuzdur efegnim
Ben kefil olamam bu durumlara efegnim
Vanguard ın tam randıman vermesi 10 20 gün surerud durumları yok mu
X forumlarinda spoofer var ücretsiz işe yarayanabi mesele sc baglayıp 1 gün ban yemek degil mesele donanımsal ban yersek ne olacak![]()
Memory üzerinden mesaj veya discord adresimden iletişime geçebilirsiniz discordum .baymax0hocam iletişime nasıl geçiçez