Üye
peki dostum teşekkürler açıklama içinZevk meselesi kardeşim ana hesabın ban yemesin diye ana hesabında kullanma diyorlar ama sen ban yemek istiyorsan ana hesabında da kullanabilirsin.Elbet ban yiyorsun kaçarı yok.
teşekkür ederim dostum, mantıklı bi açıklama olmuş.Ban için epey uzun bir süreç var o süreçte ulaşabildiği kadar yüksek liglere ulaşmak insanları tatmin ediyor. 2 haftada banlanan da var 8-10 ay kullanan da.
hadi ya kanka bu olay ne zaman oldu sende acabaKankam ana hesap, yan hesap diye bir şey yok birçok kişi yanlış bilgilendirme yapmış sana. Ban yediğinde direkt bilgisayarında kayıtlı olan hesapların hepsi ban yiyor. Ben ban yediğimde TR, EU WEST hesaplarım gitmişti. Hiç hile kullanmadığın hesabın da gidiyor. Hem tüm hesaplarının algılanması için sanırsam IP ban atılıyor hesaplarına, hem de bir dosyada girdiğin tüm hesapların ID leri var sanırsam o hesapların hepsi kapatılıyor. Tavsiyem hiç kullanmaman.
kanka bir ara riot Hack ban dalgası yapmıştı 5 ay geçmemiştir. Fazla olmadı o zaman yedim. 5 6 tane 300 levelden fazla hesap gitti yüksek ligli.hadi ya kanka bu olay ne zaman oldu sende acaba
hadi ya bende yan hesap açıp oynamayı hayal ediyodumkanka bir ara riot Hack ban dalgası yapmıştı 5 ay geçmemiştir. Fazla olmadı o zaman yedim. 5 6 tane 300 levelden fazla hesap gitti yüksek ligli.
Anladım çok heveslenip hile kullanmanı tavsiye etmem dostum ^^. Ama tabii ki bu senin kararın kullanacaksan riskleri şimdiden üstlenmelisin.hadi ya bende yan hesap açıp oynamayı hayal ediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?