Script Ban Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar script kullanımının eninde sonunda bana sebep olacağı belirtilmiş, ben merak ediyorum madem böyle bir durum var neden script kullanıyoruz. Yan hesaplar banlanmıyor kullandığın hesap banlanıyor demişsiniz ona tamam anladım ama kendi hesabından kullanan arkadaşlar banlanacaksa neden kullanmaya devam ediyor? Acaba banlanmama gibi bir ihtimal mi var yoksa?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Zevk meselesi kardeşim ana hesabın ban yemesin diye ana hesabında kullanma diyorlar ama sen ban yemek istiyorsan ana hesabında da kullanabilirsin.Elbet ban yiyorsun kaçarı yok.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ban için epey uzun bir süreç var o süreçte ulaşabildiği kadar yüksek liglere ulaşmak insanları tatmin ediyor. 2 haftada banlanan da var 8-10 ay kullanan da.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Riski olabildigince en aza düşür 1 yıl bile kullanırsın abi mesela brand w lux e leri gibi büyük alan yetenekleri doodge lemeyi kapat hile de ben fiorayken w bile bastırmıyordum catır cutur oynatıyordum kimse de bşy cakmıyor hile fln demiyordu :)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
senin hileyi ne kadar belli edeceğine bağlı o ya çok abartırsan direk ban yersin belli etmezsen sonra yersin kaçarı yok :d

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka zevk meselesi düşün ben oynamaktan zevk alıyodum inş yakın zamandada yüklicem hileyi ban yesemde tekrardan çar açıcam

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kankam ana hesap, yan hesap diye bir şey yok birçok kişi yanlış bilgilendirme yapmış sana. Ban yediğinde direkt bilgisayarında kayıtlı olan hesapların hepsi ban yiyor. Ben ban yediğimde TR, EU WEST hesaplarım gitmişti. Hiç hile kullanmadığın hesabın da gidiyor. Hem tüm hesaplarının algılanması için sanırsam IP ban atılıyor hesaplarına, hem de bir dosyada girdiğin tüm hesapların ID leri var sanırsam o hesapların hepsi kapatılıyor. Tavsiyem hiç kullanmaman.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kankam ana hesap, yan hesap diye bir şey yok birçok kişi yanlış bilgilendirme yapmış sana. Ban yediğinde direkt bilgisayarında kayıtlı olan hesapların hepsi ban yiyor. Ben ban yediğimde TR, EU WEST hesaplarım gitmişti. Hiç hile kullanmadığın hesabın da gidiyor. Hem tüm hesaplarının algılanması için sanırsam IP ban atılıyor hesaplarına, hem de bir dosyada girdiğin tüm hesapların ID leri var sanırsam o hesapların hepsi kapatılıyor. Tavsiyem hiç kullanmaman.
hadi ya kanka bu olay ne zaman oldu sende acaba

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sanırım belli etmekle alakalı hic reportlamamıslarsa fark etmemislerse yemeyebilirsin ama korktum simdi bende ban yemekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...