Çözüldü Script ban ile alakalı bi yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar scriptden ban yemek için illa rapor edilmesi mi lazım yoksa league of legends kendi algılıyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok fazla etken var dostum ama en başta tabikide rapor geliyor. Rapor edildiğinde riotun eline düşüyosun incelemeye alıyor ve sana bir damga yapıştırıyor :D diğer etkenler lol dosyanın içine bakabilir enjeckt edilmiş birşey varmı diye diğeride kda ve winrate atıyorum 2 ay once mfle kda 2 winrate in 30 2 ay sonra bu gözle görünür şekilde artıyor buda göze carpan bir etken

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çok fazla etken var dostum ama en başta tabikide rapor geliyor. Rapor edildiğinde riotun eline düşüyosun incelemeye alıyor ve sana bir damga yapıştırıyor :D diğer etkenler lol dosyanın içine bakabilir enjeckt edilmiş birşey varmı diye diğeride kda ve winrate atıyorum 2 ay once mfle kda 2 winrate in 30 2 ay sonra bu gözle görünür şekilde artıyor buda göze carpan bir etken
peki tavsiyen var mı banlanmamak için

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben kulanıyorum ban yemedim report etmeleri lazım zaten 126 levelik hesapta oynuyorum ben report olmuyo ama genelikle beli olmaz sadece smorf müsün diye sorarlar sende evet dersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...