Script ban riskini nasıl azaltabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
1 2 gün sc açmadan oyna sonra arkadaşınla sc siz oyna oyun sonu arkadaşın seni 3. parti yazılımdan raporlasın max 1 hafta sonra güvenli listeye alınırsın tabii o 1 hafta da da sc açma sonra da belli etmeden oyna riski minimuma düşürmüş olursun

Üye
3 HİZMET YILI
ben yanlış bilmiyorsam tam 2ay paralı sc kullandım sana önerim öyle dodgeyi ve herşeyi kusursuz atma yoksa rakip noluyo lan oluyor saygılarımla

ALBUSS

A
Aman aman çok fazla abartılı oynamazsan ban yemezsin zaten tr de çok az kişi hileden reportlanıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok fazla belli edecek ayarları kapat

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sion yasuo gibi karkaterler oynarsan oyun sonu perma banını yersin aslına bakarsan lolde script banı genelde (toplu banlar haricinde) report sonrası yapay zeka incelenmesi ile oluyor sen report yemezssen yani çok belli etmezssen kolay kolay ban yemezssin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka evade çok önemli bir fight kullanıyorsan sonraki 2 fight kullanma atıyorum çok göze çarpıyor bazen yada önemli yerlerde kullan earlyde kullan latede kapat

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban riskine karşı kendimce bir çözüm ürettim, bazı herolarda çok belli oluyor(Yasuo) bazı herolar ise normal oyuncu bile olsan acaba script mi dedirtiyor (xeralt), şimdi benim taktiğim orman oynamak zaten oto smite var takım çok kötü gelmezse ejderleri rifti alıyorum, çekiyorum gravesı farm atıyorum beni gördükleri an sisin içinde kalıyolar ve kesiyorum.Orman oynamak son derece güvenli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...