Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir keresinde lolu herşeyiyle bi program kullanarak silmiştim o ara 2 gün sc ile oynayabilmiştim 0 dan kurarak fakat suan oyuna giriyorum 1 el aram atıyorum 2.eli ararken ban yiyor charlar sanırım uzun süre iş gorcek bi taktigi yok
normalde bu ban dalgasına hile yakalanmadan önce rahat 15 gün oynuyorduk hile ile fakat suan her 2 maca ban atıyor gercek hesabında oynama derim sürekli farklı hesaptan oyna
Windsharp'ın inject yönteminin yenilenmesi. Ws ve Ensoul şuan aynı 1-2 maça uçuyorsun. Belki Windsharp için de bypass yapılabilir. Zira Hanbot, Ensoul ve hatırlayamadğım birkaç scde bypassla bu seri ban atma olayını kaldırmışlar diye duydum. Lakin public bir forumda günde on binlerce kişinin tekrardan detected etmesi ile tekrar başa saracak olaydır. Ayrıca lol'e Vanguard da gelecek. Kernel mernel kimse uğraşmaz hocam hele ki birde free hileyse...