script ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
şuan bir ban dalgası var mı?

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
en son 10.9 da ban yedim şu an hala yemedim ama şansına bağlı 1-2 güne banlanma ihtimalin de var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ban dalgasına yakalanmamak için nasıl bir yol izlemeliyiz arkadaşlar ? Uzun süredir kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Yani ayarları seçenekleri nasıl ayarlamamız lazım ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yorum kasmak için değil gerçekten durumu yaşayan varsa yazabilir mi teşekkür ederim
Kral evade kullanma boşluğa basarak oynama kalista al mesela oto e atsın o yeter sana
Post automatically merged:

Ban dalgasına yakalanmamak için nasıl bir yol izlemeliyiz arkadaşlar ? Uzun süredir kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Yani ayarları seçenekleri nasıl ayarlamamız lazım ?
Kesinlikle ve kesinlikle evade kullanma oto çarp kullanabilirsin kalista alıp sadece e yi açabilirsin Yani boşluğa basarak sakın oynama click atmıyorsun algılar bunu heralde oto ignite filan da kullanabilirsin de ama bence kalista al jung oynarkende oto çarpı aç benim tavsiyem bu yiceksende geciktirir hani umarım yardımcı olabilmişimdir

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim yorumunuz için

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
10.8 Yamasından beridir yeni bir dalga yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
legit oynayın da bi sıkıntı çıkmasın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Sağolasın kardeşim teşekkür ederim bilgi paylaşımın için. oto dodge falan sıkıntı o zaman sonuçta tık algılamayacağı için.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ban yiyen arkadaşlar ne kadar süre ban yediler?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1 aydan beri yemedim bakalım yeni yamada ne olacak

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şuan bir ban dalgası var mı?
güzel kardeşim bu konu hakkında bir sürü konu açılıyor ve onlara bakmadığınız için bizim önceden yazdıklarımız orda kalıyor bu sayede spam mesajdan ban yiyebilriz ama sana görmediğin için söyliyeyim her türlü ban riski vardır ama en aza çekebilrisin evadeyi kapat oto çarp aç jungle isen kalista al oto e atsın hani e ile öleceği zaman e atsın en aza indirebilirsin sakın boşluğa basılı oynama %100 skill shoot olmasın hatta hiç boşluğa basarak oynama oto çarp al jungle isen o yeter sana evadeyi kapasan bile çizgiler gelir ya hani güzel kardeşim ona bakarakta Dodge atabilirsin iyi oyunlar dilerim şimdiden kolay gelsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Oyuna yeni yama gelmedi diye biliyorum.Oyüzden sıkıntı yok ancak bu ban yemeyeceğiniz anlamına gelmez KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...