- Yasaklandı
1 hafta içerisinde ban yiyorsun ben yedimşuan bir ban dalgası var mı?
teşekkür ederimHayır Yok 10.9'dan Beri Olmadı
evade kullandınmı üstadım ya da full boşluğa basarak %100 skillshot filanmı oynadın1 hafta içerisinde ban yiyorsun ben yedim
teşekkür ederim yorumunuz içinen son 10.9 da ban yedim şu an hala yemedim ama şansına bağlı 1-2 güne banlanma ihtimalin de var
Kral evade kullanma boşluğa basarak oynama kalista al mesela oto e atsın o yeter sanayorum kasmak için değil gerçekten durumu yaşayan varsa yazabilir mi teşekkür ederim
Kesinlikle ve kesinlikle evade kullanma oto çarp kullanabilirsin kalista alıp sadece e yi açabilirsin Yani boşluğa basarak sakın oynama click atmıyorsun algılar bunu heralde oto ignite filan da kullanabilirsin de ama bence kalista al jung oynarkende oto çarpı aç benim tavsiyem bu yiceksende geciktirir hani umarım yardımcı olabilmişimdirBan dalgasına yakalanmamak için nasıl bir yol izlemeliyiz arkadaşlar ? Uzun süredir kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Yani ayarları seçenekleri nasıl ayarlamamız lazım ?
teşekkür ederim yorumunuz içinKral evade kullanma boşluğa basarak oynama kalista al mesela oto e atsın o yeter sana
Post automatically merged:
Kesinlikle ve kesinlikle evade kullanma oto çarp kullanabilirsin kalista alıp sadece e yi açabilirsin Yani boşluğa basarak sakın oynama click atmıyorsun algılar bunu heralde oto ignite filan da kullanabilirsin de ama bence kalista al jung oynarkende oto çarpı aç benim tavsiyem bu yiceksende geciktirir hani umarım yardımcı olabilmişimdir
Kral evade kullanma boşluğa basarak oynama kalista al mesela oto e atsın o yeter sana
Post automatically merged:
Kesinlikle ve kesinlikle evade kullanma oto çarp kullanabilirsin kalista alıp sadece e yi açabilirsin Yani boşluğa basarak sakın oynama click atmıyorsun algılar bunu heralde oto ignite filan da kullanabilirsin de ama bence kalista al jung oynarkende oto çarpı aç benim tavsiyem bu yiceksende geciktirir hani umarım yardımcı olabilmişimdir
PermaBan yiyen arkadaşlar ne kadar süre ban yediler?
güzel kardeşim bu konu hakkında bir sürü konu açılıyor ve onlara bakmadığınız için bizim önceden yazdıklarımız orda kalıyor bu sayede spam mesajdan ban yiyebilriz ama sana görmediğin için söyliyeyim her türlü ban riski vardır ama en aza çekebilrisin evadeyi kapat oto çarp aç jungle isen kalista al oto e atsın hani e ile öleceği zaman e atsın en aza indirebilirsin sakın boşluğa basılı oynama %100 skill shoot olmasın hatta hiç boşluğa basarak oynama oto çarp al jungle isen o yeter sana evadeyi kapasan bile çizgiler gelir ya hani güzel kardeşim ona bakarakta Dodge atabilirsin iyi oyunlar dilerim şimdiden kolay gelsinşuan bir ban dalgası var mı?