Üye
Yani Kacarın Yok Diyorsun sürekli kullanım olmasa bile banlanıyoruz yanihertürlü banlanıorsun ama 1 gün ama 3 ay
Onaylı Üye Olman Gerekiyor Mesaj Sayını Artırman Gerekiyor konu dışı spam yapmazsan sevinirim kardeşim.Ben kullanamıyorum dowland dediğimde normal üyesiniz diyor ne yapmam gerektiğini bilen varmı
altın 2 ye kadar çıktım ban yemedim fakat senin belli etmene bağlıArkadaşlar Daha Önce Hiç Kullanmadım ve sizden biraz bilgi istiyorum ban olasılığı nedir garanti ban atılıyor mu yada oyunda belli etmeden kullanılsa gerekli olmadıkça kullanılmasa yani ban olasılığı nedir lol deki yapay zekalar bunu tespit edebiliyor mu Beni biraz aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Script hakkında bilgi istiyorum diye konu açılmış bende kullanamadığım için bilgi istediim script hakkında bunun nesi konu dışı ?Onaylı Üye Olman Gerekiyor Mesaj Sayını Artırman Gerekiyor konu dışı spam yapmazsan sevinirim kardeşim.
Ama Ben Xerath Main'im oyunda cok hile oldugu için bişey yapamaz halle geldim. hangi herolarda oynuorsun sen ve banlanmamak için neler yapıorsun bana tafsiyede bulunurmusunyaklaşık 1 aydır kullanıyorum daha bir sıkıntı çekemdim script çarlarını çok kullanma= lee sin xearth kogmaw vb.
Zor durum yha mesela script kullanmadan bazen 15-0 felan oynuorum gerekli olmadan kullanmam zatende eyer öyle oyun sergilersem ve script de acık ama kullanmazsam ban yemem dimi bazı herolarda tr sıralamasındayım ama artık oyunda kullanan kişi sayısı arttıgından dolayı bişey yapamamaya başladımaltın 2 ye kadar çıktım ban yemedim fakat senin belli etmene bağlı
Bende Onu Söylüyorum Size zaten nasıl yemiyorsunuz2.5 ayıma girmiş bulunmaktayım ban yemedim halen
Kanka benim görüşüm ban yemiyorum diye bişey yok hile koruması çok sağlam bir durumda lolün sürekli kullanımda net ban yiyorsun ben daha yemiyorum diyipte ciddi ciddi yemeyen görmedimZor durum yha mesela script kullanmadan bazen 15-0 felan oynuorum gerekli olmadan kullanmam zatende eyer öyle oyun sergilersem ve script de acık ama kullanmazsam ban yemem dimi bazı herolarda tr sıralamasındayım ama artık oyunda kullanan kişi sayısı arttıgından dolayı bişey yapamamaya başladım
Post automatically merged:
Bende Onu Söylüyorum Size zaten nasıl yemiyorsunuzNe yapıosun mesela daha acemiyim kusura bakma aydınlatırsanız sevinirim
Şuan Korkmuş Durumdayımkonularda %100 ban atıyor diyorlar ancak bana göre belli edip etmemene bağlı yani nedir bunlar skill dodge fln ayaları çok belli ettrıyor çunkı sen rakıbın oyun boyunca butun sıklleırnı dodgelersen rakıp buna tilt olucak ve senden şuphelenecek dolaysıyal senı rapar edecek sonrasında ban yemen kaçınılamz bana kalırsa dodge dışındaki çok belli etmeyen ozellkler kullanılabılrı ama lol deki yapay zeka sistemleri veya riot yetkilerinnin rapor yemeden ban atması da mumkun tam emın değilim yanı anlayacağın
Peki Siz Neden kullanmaya devam ediyorsunuz Bir anlamı yok kiBan yiyorsun dostum kaçışın yok
dostum ben fazla belli etmeeden oynuyorum docu kapatıyorum genelde kendim doc atıyorum zaten adamlar skil atarken otomatik nereye atıcağını gösteriyo gerek yok oto doc kullanmaya buna çok dikkat ettim yani 100 oynumdan 1 tanesi bile scriptsin sen dememeiştir farm ve tflerde çok işe yarıyo bu script ya kısacası kanka docu açık tutmamaya bak kendin yap doclarıZor durum yha mesela script kullanmadan bazen 15-0 felan oynuorum gerekli olmadan kullanmam zatende eyer öyle oyun sergilersem ve script de acık ama kullanmazsam ban yemem dimi bazı herolarda tr sıralamasındayım ama artık oyunda kullanan kişi sayısı arttıgından dolayı bişey yapamamaya başladım
Post automatically merged:
Bende Onu Söylüyorum Size zaten nasıl yemiyorsunuzNe yapıosun mesela daha acemiyim kusura bakma aydınlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?