Script banlatır mı ile ilgili .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sezon 5 te script kullanarak (BOL bot of lol sitesinden ) dia 2 ye kadar yükselmiştim dodge kapalı humanizer ayarları güzel ayarlanmış farkedilmicek şekilde kullanıyordum , ban yemedim 7 yıllık çar hala duruyor. Aynı zaman o sezon duo girdiğim yine script arkadaşım banlandı çünkü belli ediyordu oto dodge u kapatmıyordu. Sanki o dönem lol scripti algılayamıyordu sadece report sistemine göre hareket ediyordu. Hala bu şekilde ise farkedilmediği sürece banlanmaz diye umuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benim hesabın ömrü kullandığım scriptlerden uzun oldu. :D Belki şans belki dediğin gibi belli etmemek.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
olabilir mantıklı çünkü eğer oto dodge fark ediliyorsa ban yer çünkü hileyi ne kadar fazla abartsak ban yeme oranı yükselir

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Böylesini ilk defa görüyorum. Tebrik ederim ::D

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Benimki 3 gün sürüyor en fazla :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tamamen şans 1 günde banlananda var 3 aydır banlanmayanda ben 1 aydır banlanmadım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Dostum her hilenin azda olsa ban riski vardır sen şanslıymışsın belli etmeden oynayınca ban yememişsin ama bazı arkadaşlar belli etmese bile ban yiyebiliyor bu şans işi. Ama benim bildiğim scriptden kaçış yok hertürlü ban yiyorsun riotun anticheat ından algılandığından dolayı yada ticketten.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynı şekilde ben de s8 ve s9 gibi gos externalı ana hesabımda bir kaç maçlığına kullanmıştım. Halbuki bu scler oyuna inj oluyor ve her türlü ban yersiniz vs deniliyordu. Ama yaklaşık 1 buçuk sene oldu hâlâ ban yemedim o hesabımda. Ha derseniz başka hiç mi bir hesapta ban yemedin, yedim tabiiki başka hesaplarda ama onlarda evade felan açık kullanıyodum ve hileyi çok sık kullanıyodum. Anlayacagınız belli ettirmeden ve çok sık kullanmazsanız ban yemiyorsunuz.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bro . olabilir mantıklı çünkü eğer oto dodge fark ediliyorsa ban yer çünkü hileyi ne kadar fazla abartsak ban yeme oranı yükselir. ok nah

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Alakası yok o zman ki bol yakanlamıştı sonrasında oda patladı lsharp vardı oda öyleydi ama artık durum öyle dğeil mosuse tik sayısına bakıyor arkadaşlar report yediğin zzaman

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı şekilde ben de s8 ve s9 gibi gos externalı ana hesabımda bir kaç maçlığına kullanmıştım. Halbuki bu scler oyuna inj oluyor ve her türlü ban yersiniz vs deniliyordu. Ama yaklaşık 1 buçuk sene oldu hâlâ ban yemedim o hesabımda. Ha derseniz başka hiç mi bir hesapta ban yemedin, yedim tabiiki başka hesaplarda ama onlarda evade felan açık kullanıyodum ve hileyi çok sık kullanıyodum. Anlayacagınız belli ettirmeden ve çok sık kullanmazsanız ban yemiyorsunuz.
bende kullanmıstım s8 de main hesabımdan ban yememiştim aksi taktirde bronz hesabımda açınca 2 ay sonra ban yemişti riotun değişik bi sistemi var

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
sezon 5 te script kullanarak (BOL bot of lol sitesinden ) dia 2 ye kadar yükselmiştim dodge kapalı humanizer ayarları güzel ayarlanmış farkedilmicek şekilde kullanıyordum , ban yemedim 7 yıllık çar hala duruyor. Aynı zaman o sezon duo girdiğim yine script arkadaşım banlandı çünkü belli ediyordu oto dodge u kapatmıyordu. Sanki o dönem lol scripti algılayamıyordu sadece report sistemine göre hareket ediyordu. Hala bu şekilde ise farkedilmediği sürece banlanmaz diye umuyorum.
Merhabalar pit10xxl;
Konuya başlamadan önce söylemeliyim ki hile açtığın an da kimse sana garanti veremez ve karakteriniz yasaklanabilir. Bunun ne zaman olacağını net tarih ile kimse size sunamaz. Gelelim banned kısmına. Lol ban'da akıllı bir sistem kullanarak ki az sonra vereceğim video'da daha detalı görebilirsin, banned'ları yapay zekaya entegre ediyor. Ve script olduğun da yapay zeka ne denli ilerlediyse seni yakalama şansı da o denli yüksek olacaktır. Örneğin belli etsen de etmesen de kha'zix ile oynayan bir oyuncu 6 seviyede 0.12 saniyede beni öldürdü ve bu arada düz vurus+q+e+w ile yani ben adamı gördüğümde ölmüştüm. Savaş suresi de her şeyi gösteriyor. Bu denli bir ayarlama oldugu surece sen 1 hafta bile oyunda barınamazsın. Video ektedir iyi eğlenceler.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum hesabın masallahı var uzun sure dayabılmek cıdden yetenek ıster :)

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
şimdi olmasa bile evet bir gün sonrada ban yiyebilirsin bir ay sonrada eğer 5 kişinin içinde bütün skilleri dodge larsan çok hızlı ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dün bir oyun attım xerathla kata vardı karşımda lane elek oldu dedi scsin dodge kapalıydı ama komboyla herif çok sağlam vuruyorum bir defa lane gelip q vurar vura 15 sn sonra base attı herif o sıra yazdı sc sin diye işte sonra lanede v.s girmedim fightlarda manuel kullandım acaba ban yermiyim sadece 1 oyun da ve de 15 - 20 sn belli oldu :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
alakası yok lolun algılama sistemine göre hertürlü ban yersiniz.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle alakası yok, oyuna bir şey inject ettiğin an pinlenir ve ilk ban dalgasında banlanırsın.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Belli edip etmemekle hiçbir alakası yok istersen inject olduğu gibi bir tuşa basma istersen 100 maç at hiçbir fark yok inject olduğu an ban dan kaçamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben lazysharptan 3 gündür ban yemedim ban yiyince yazıcam buraya :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bana oto algılanıyor olarak söylendi ama buna inanasım gelmiyor belki öyle ama 2 aydır kullanıyorum.Evade kapalı dodgeları kendim atıyorum tek kullandığım özelliği komboları yasuo kasıyorum ve 70k oldu hala bir sorun yok bence hala report sistemine göre ilerliyorlar bu nedenle belli etmezsek birşey olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...