bende kullanmıstım s8 de main hesabımdan ban yememiştim aksi taktirde bronz hesabımda açınca 2 ay sonra ban yemişti riotun değişik bi sistemi varAynı şekilde ben de s8 ve s9 gibi gos externalı ana hesabımda bir kaç maçlığına kullanmıştım. Halbuki bu scler oyuna inj oluyor ve her türlü ban yersiniz vs deniliyordu. Ama yaklaşık 1 buçuk sene oldu hâlâ ban yemedim o hesabımda. Ha derseniz başka hiç mi bir hesapta ban yemedin, yedim tabiiki başka hesaplarda ama onlarda evade felan açık kullanıyodum ve hileyi çok sık kullanıyodum. Anlayacagınız belli ettirmeden ve çok sık kullanmazsanız ban yemiyorsunuz.
Merhabalar pit10xxl;sezon 5 te script kullanarak (BOL bot of lol sitesinden ) dia 2 ye kadar yükselmiştim dodge kapalı humanizer ayarları güzel ayarlanmış farkedilmicek şekilde kullanıyordum , ban yemedim 7 yıllık çar hala duruyor. Aynı zaman o sezon duo girdiğim yine script arkadaşım banlandı çünkü belli ediyordu oto dodge u kapatmıyordu. Sanki o dönem lol scripti algılayamıyordu sadece report sistemine göre hareket ediyordu. Hala bu şekilde ise farkedilmediği sürece banlanmaz diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?