Script belli etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaslar kullananlar bilir özellikle fiora oynayan oyuncular daha iyi anlar demek istediğimi
scripti belli etmeden only dodge dangerous modunda oynuyorum çok da kullanişli ama sıkıntı şu yasuo Q suna kaisa W suna lucian Q suna otomatikmen tuşa bastıkları anda W cakıyor script ayarlardan herşeyi kapatıyorum yinede yapıyor nasıl kapatıcaz nasıl düzelticez bunu vardir illaki öteki herolardada kaisa lucian a gelip delay mı ayarlamamız lazım dont dodge işaretli ikisindede ama kaisa baseden W atıyor midde benim hero daha skillshot yoldayken bi anda w çakıyor ve herkes şüpheleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
valla hocam çözümünü bilmiyorum da dikkat et sürekli reportladıklarında ban riskin çok yüksek oluyor. Report yemediğin sürece ban yeme riskin çok düşür report lara dikkat et en azından sana sc dediklerinde onları olmadığına ikna etmeye çalış

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
iki sorum olacak
1-Evadeyi kapatınca da w ya basıyor mu ?
2- Hilenin menüsünden fiora scriptinde w menüsünden kapadın mı
Post automatically merged:

valla hocam çözümünü bilmiyorum da dikkat et sürekli reportladıklarında ban riskin çok yüksek oluyor. Report yemediğin sürece ban yeme riskin çok düşür report lara dikkat et en azından sana sc dediklerinde onları olmadığına ikna etmeye çalış

Eğer birisi sana scsin sen derse onu hiç takma bile sadece oyununu briaz daha normalleştir eğer anlatmaya çalışırsan daha çok batarsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
iki sorum olacak
1-Evadeyi kapatınca da w ya basıyor mu ?
2- Hilenin menüsünden fiora scriptinde w menüsünden kapadın mı
Post automatically merged:

Eğer birisi sana scsin sen derse onu hiç takma bile sadece oyununu briaz daha normalleştir eğer anlatmaya çalışırsan daha çok batarsın
dediğim gibi herşeyi kapattım fiora ezevade spells den W yü off a çektim yine basıyor auto ez evade skill shots dodge skillshots iksiini beraber kapattım yine yapıyor saçmalıyor bu çok kritik bir hata düşünsene ashe baseden R sallıyor sana sen red kesiyorsun kendi ormanında ulti sana 15 saniye sonra çarpacak ama sen 15 saniye erken W atıyorsun

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam çözümü çok kolay . Script ayarlarından fiora skills yerinden oto W yerini kapat . Veya oto W dodge yeri varsa orayıda kapatabilirsin . Kısacası sc de W yu kapa tek demek istediğim şey bu :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum o ayarı high'sa normal vs. yaparsan sorunun düzelicekdir o scripti hiç kullanmadığım için çok fazla bilmiyorum lazy'de öyle ypaınca ona çok önem vermiyordu deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Compartilhar Khan, postagem: 3211684, membro: 1202322"]
Cara, é normal se estiver alto, etc. Se o fizer, seu problema será corrigido. Não sei muito porque nunca usei esse script. Quando você faz isso com preguiça, não liga muito para isso. Você pode tentar.
[/ QUOTE]

This rengar on your gif is you ? lol : D
XD

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam dodge ayarını normale çek düzelir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
az once sc lucı oynadım spaceye basınca adamların ıcıne giriyor ölüyorum yardım edebilcek varmı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oto kapalı olduğunda düzelir diyebiliyirum dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fıora skıls den oto w yı kapatmalısın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
evade ayarlarından normale çekebilirsin . veya w yu komple kapatabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tamamen sc e birakmamak lazım bence script de olsa oyun bilgisi istiyor space tuşunu yerinde ve sürekli kullanmamak lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kral ayarlarından auto w yi kapatınca düzelmesi gerek aslında

HEÇKIR
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer sorun yasiyosan bence hero değiştirmeyi denemelisin sonradan sıkıntı çıkarabilir dikkatli ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...