Çözüldü Script Çalışmıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bu konu hakkında bir konu açmıştım fakat hep gereksiz yorumlar geldiğinden dolayı yeniden açıyorum, gereksiz dediğim eyw,tamam değil açıklaya açıklaya yazdığım halde hep aynı soruyu soruyorlar virus programı kapalımı, indir kur falan bu sefer ONAYLI ÜYE'nin altındakileri reportlayacağım sorun şu;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virus programı kullanmıyorum windows deffender tamamen kapalı visualları silip yeniden kurdum auto hotfix'i yaptım siteye F5 falan attım hepsini yaptım fakat hala bu sorunu alıyorum.

Çözüm
Windowf Defender adı altında bazı ayarlamalar mevcut. Bunlar "Gerçek Zamanlı Koruma" dediğimiz şeylerdir.
Windos Güvenliği sağ tık > Bildirim Seçeneklerini Görüntüle > Sol Taraftan Virüs ve Tehtid Koruması > Virüs ve tehtid koruması ayarları'nın tam altındaki ayarları yönet tuşuna basarak Gerçek Zamanlı Korumayı kapatırsan sorun çözülecektir. "E1" hatasının sebebi virüs koruma tehtidinden kaynaklanır. İyi forumlar.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Windowf Defender adı altında bazı ayarlamalar mevcut. Bunlar "Gerçek Zamanlı Koruma" dediğimiz şeylerdir.
Windos Güvenliği sağ tık > Bildirim Seçeneklerini Görüntüle > Sol Taraftan Virüs ve Tehtid Koruması > Virüs ve tehtid koruması ayarları'nın tam altındaki ayarları yönet tuşuna basarak Gerçek Zamanlı Korumayı kapatırsan sorun çözülecektir. "E1" hatasının sebebi virüs koruma tehtidinden kaynaklanır. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...