Çözüldü Script Dodge Titreme Sorunu (league of legends)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehalet çomarın bastonudur
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bu sc önceki güncellemede sıkıntı vermiyordu. Şimdi dodgelayacağım diye rastgele yerlere gidiyor ve karakter titriyor. Ben istiyorum ki 5 tane skill atıldıysa tfde bir tanesini dodge lasın. Dodgelarken abuk subuk yerlere gidip 100 hasar yiyeceksem onun yüzünden ölüyorum.

Çözüm
hocam benim önerim evade kullanacaksan sadece cc skillerini force fast evade olarak ayarla diğerlerini kapa cc yemediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam benim önerim evade kullanacaksan sadece cc skillerini force fast evade olarak ayarla diğerlerini kapa cc yemediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum

Çözüm
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşa katılıyorum cc önemli olan gerisini takma o kadar ama diyorsan sorunu nasıl çözerim diye delay kısmından ayarlayabilirsin dostum. Rica ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI

Kurcaladım bayağı da her heroyla uğraşmak istemediğimden dolayı ayarlamamıştım. Sanırım başka yolu yok teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu sorun çok sıkıntı adamlar direkt anlıyor script olduğumuzu o yüzden fazla duvaralara yakın oynama

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Konuyla ilgili sorunumu çözemedim ama yapabileceğim bir şey de yok. Boş yorumların engellenmesi için kilitlenebilir. Hala yorum yapıyorlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
cc yiyeceğin özellikleri açsan sadece sorunu halledersen ben arada evade kapatıp öyle oynuyorum ne olur ne olmaz diye sende öyle yapabilrisin dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...