valla hiç lolde böyle bir şeye rastlamadım yanlış duymuşsundur, böyle bir şey varsa direkt scripti kaldırman falan gerekiyordur ded,ğim gibilol hakkinda konusmustum ama yine ayni sekil sanirim
direk script i kaldıreman gerek li bence öyle bir durumda kardeşimvalla hiç lolde böyle bir şeye rastlamadım yanlış duymuşsundur, böyle bir şey varsa direkt scripti kaldırman falan gerekiyordur ded,ğim gibi
C:/Wsreborn ve Windows + R yap %temp% yide silmerhabalar duyduguma göre bilgisayar icerisinden ban yememek icin lol sc dosyalarini temizlemek gerekiyormus, dosyalardan kastim scriptin kendisini mi silmeliyiz yoksa farkli bir yöntem midir?
Yanlış kategoriye açmışsın. main hesabına girmeden önce temp dosyalarını temizlesen yeterli.merhabalar duyduguma göre bilgisayar icerisinden ban yememek icin lol sc dosyalarini temizlemek gerekiyormus, dosyalardan kastim scriptin kendisini mi silmeliyiz yoksa farkli bir yöntem midir?
merhabalar duyduguma göre bilgisayar icerisinden ban yememek icin lol sc dosyalarini temizlemek gerekiyormus, dosyalardan kastim scriptin kendisini mi silmeliyiz yoksa farkli bir yöntem midir?
hocam tam soracaktım cevaplamışsınız,peki valorant için nereden silmek gerekirLoL'den ban yememek için scripti silmenize gerek yok ama Valorant bazen bilgisayarda lol script var diye ban atabiliyor diye biliyorum.
Üstte arkadaşlar anlatmışlar zaten. temp, %temp% ve prefetch dosyalarını temizlemeniz gerekir.hocam tam soracaktım cevaplamışsınız,peki valorant için nereden silmek gerekir
görmemişim hocam tamamdır,teşekkür ediyorumÜstte arkadaşlar anlatmışlar zaten. temp, %temp% ve prefetch dosyalarını temizlemeniz gerekir.