Onaylı Üye
Main hesaplarımda ban riski olduğu için script açamıyorum. Bu nedenden dolayı kendime script duo arıyorum. Tr plat elo şuan. İlgilenen varsa lütfen dönüş yapsın. İyi akşamlar.
gelirim de hesap yok ki .d knkMain hesaplarımda ban riski olduğu için script açamıyorum. Bu nedenden dolayı kendime script duo arıyorum. Tr plat elo şuan. İlgilenen varsa lütfen dönüş yapsın. İyi akşamlar.
Sen ban yemeyesin diye biz neden ban yiyelim?Main hesaplarımda ban riski olduğu için script açamıyorum. Bu nedenden dolayı kendime script duo arıyorum. Tr plat elo şuan. İlgilenen varsa lütfen dönüş yapsın. İyi akşamlar.
biz ban yiyelim sen ekmeğini ye küfür yasak olmasa şuanda birşey söylerdim ama neyseMain hesaplarımda ban riski olduğu için script açamıyorum. Bu nedenden dolayı kendime script duo arıyorum. Tr plat elo şuan. İlgilenen varsa lütfen dönüş yapsın. İyi akşamlar.
yazar mısın nickinigirebilirizz knka
Hocam ben öyle mi söyledim? Bu neyin gerginliği. Kafandan senaryo oluşturup kendi kendine tribe girmişsin. Madem işin olmaz bu olayla o zaman neden yorum yapıyorsun. Geç git işte görmemezlikten gel. Ne bu agresiflik yanibiz ban yiyelim sen ekmeğini ye küfür yasak olmasa şuanda birşey söylerdim ama neyse
Dostum alakası yok. Scripti en az 2 gün rahatlıkla kullanabiliyorsun zaten. Gelecek olan arkadaşla hem onun main hesabını hem benim main hesabımı kasabiliriz. Tek taraflı kâr güden bir düşüncem yok benim. Enayi yerine koymuyorum kimseyi burada.aga sur askerı dusman kucagına kendın tepe arkası seyret. mıkemmel taktık![]()