Bana göre xerath'a baya güzel olur ama çok fazla belli edersen report yersin ve bu sıkıntı olabilir yani arada yalandan 3 5 kaçırmak lazım skilleri yoksa çok belli oluyor.Onun dışında zaten herkesin yorumları aynı hemen hemen vayne ezreal ashe genel olarak adc herolarına daha güzel uyuyor diye düşünüyorum
Yorumların hepsini okutum ama caitlyn yazan olmamış şaşırdım. Caitlyn de güzel oluyor. Ezreal de iyi bir sıralama yapmaya kalkarsam.
1.Caitlyn
2.Ezreal
3.Cassiopeia
Top Lane de Teemo yu öneririm mükemmel oluyor. Ama atack speed kasarsan. Şimdi şöyle guinso vs. itemleri çıkınca veya mahvolmuş katlediyorsun herkesi ama tavsiyem fiorayı banla Top lane de menzil biliyorsun ki çok önemli ve teemo menzil açısından kuvvetli bir hero sc ile çok mükemmel uyum oluyor. Arada cassiopea alıyorum rakipler bi m*l oluyor
Estafurullah dostum. Şimdi kite ve dodge özelliği çok iyi combo vs. diyorsan ben combo yapacağım midi öneririm ama ben kite seviyorum ve menzil de önemli top lane de çekiyorum teemo ve atack speed hem kite hem dodge güzel oluyor. Bazı arkadaşlar forumda ayar vs. de paylaşmış bi bakmanı tavsiye edereim. Özelliklerinden tut her şeyi anlatmışlar.