Script en iyi hangi heroda çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bana göre xerath'a baya güzel olur ama çok fazla belli edersen report yersin ve bu sıkıntı olabilir yani arada yalandan 3 5 kaçırmak lazım skilleri yoksa çok belli oluyor.Onun dışında zaten herkesin yorumları aynı hemen hemen vayne ezreal ashe genel olarak adc herolarına daha güzel uyuyor diye düşünüyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yorumların hepsini okutum ama caitlyn yazan olmamış şaşırdım. Caitlyn de güzel oluyor. Ezreal de iyi bir sıralama yapmaya kalkarsam.
1.Caitlyn
2.Ezreal
3.Cassiopeia

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
@efsane7664 dostum vayne de nasıl oluyor sence ya da top lane herosu önerebilir misin?
Top Lane de Teemo yu öneririm mükemmel oluyor. Ama atack speed kasarsan. :) Şimdi şöyle guinso vs. itemleri çıkınca veya mahvolmuş katlediyorsun herkesi ama tavsiyem fiorayı banla :) Top lane de menzil biliyorsun ki çok önemli ve teemo menzil açısından kuvvetli bir hero sc ile çok mükemmel uyum oluyor. Arada cassiopea alıyorum rakipler bi m*l oluyor :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Scripti henüz kullanmadım. Tam olarak ne özellikleri var dostum. Sıktıysam kusura bakma.
Estafurullah dostum. Şimdi kite ve dodge özelliği çok iyi combo vs. diyorsan ben combo yapacağım midi öneririm ama ben kite seviyorum ve menzil de önemli top lane de çekiyorum teemo ve atack speed hem kite hem dodge güzel oluyor. Bazı arkadaşlar forumda ayar vs. de paylaşmış bi bakmanı tavsiye edereim. Özelliklerinden tut her şeyi anlatmışlar. :)

Üye
5 HİZMET YILI
Bence yasuo, rengar ve ez, vayne ve jinx gibi adc gibi patlayıcı şampiyonlar ama karthus da çok iyi olmalı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Nişancı herolarda daha iyi çalışıyor kardeşim
Post automatically merged:

Nişancı şampiyonlar en verimlileri kardeşim benim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ZIGGS, ASHE, JINX, EZREAL, CAIT, MASTER YI, TRISTANA, KAYSA, VAYNE, KOG, SYNDRA, MORGANA, ZYRA, OLAF,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...