Onaylı Üye
Merrhabalar arkadaşlar eror hatası alıyorum bunun çözümü nedir bilen biri yardımcı olabilir mi
Hangi programlar güvenlik duvarına takılır ? Script'i bilgisayara indirip kurduktan sonra güvenlik duvarının buradaki faliyeti ne olabilir bana açıklar mısınız? Lütfen bilmediğiniz bir konuda yorum yapmayınız. O öneri değil, topic kasmak. Kesinlikle işe yaramayacaktır.Güvenlik duvarını kapat kardeşim öyle dene vermemesi lazım düzgün çalışıyor.
Evet zaten konuda 1 hafta veya 1 ay içinde kesin bir şekilde ban yiyeceğin yzıyor.Script eninde sonunda ban atacak mı arkadaşlar ona göre kullanacağım, şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
illa ki ban yieyeceksin o yüzden sıfırdan bir hesap açmanı öneririmScript eninde sonunda ban atacak mı arkadaşlar ona göre kullanacağım, şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
Hocam Yeni çıkan scriptte dokael çalışmayı durdurdu diyor. Dİğer scriptte ise eror hatası alıyorumHangi programlar güvenlik duvarına takılır ? Script'i bilgisayara indirip kurduktan sonra güvenlik duvarının buradaki faliyeti ne olabilir bana açıklar mısınız? Lütfen bilmediğiniz bir konuda yorum yapmayınız. O öneri değil, topic kasmak. Kesinlikle işe yaramayacaktır.
Virüs programı kapalı Yeni çıkan scriptte dokael çalışmayı durdurdu diğerinde ise eror hatassı alıyorumHatayı biraz daha detaylı açıklarmısınız? Büyük ihtimal virüs programı ve güvenlik duvarınız kapalı değil bunları kapatarak deneyin bide biraz daha detaylı açıklayın hatayı resimle birlikte.