normalde hepsi yüklü yeni maça geeçince injectlenmediGame found dedikten sonra 3 kere dıtt şeklinde dediğimiz ses gelmiyor ise injectlenme başarısız demektir.
Bunun icin net framework ve vc++ yüklemeniz gerekir internette all in one vc bulabilirsiniz netframework leride indirebilirsiniz.
Durum düzelirse burda belirtirseniz başkalarınada yardımcı olmuş oluruz.
Acaba genel bi sorun mu diye daha demin oyuna girdim ve bende de aynı sorun gerçekleşti oyun içine injectlenmedi bu sorun başka bir sorun sanırım.normalde hepsi yüklü yeni maça geeçince injectlenmedi
evet bendede hepsi yüklü sabahtan beri giriyordum hiç birşey yoktu yeni oldu dııt diye ses gelmedinormalde hepsi yüklü yeni maça geeçince injectlenmedi
Aynı durum şimdi bende de gerçekleşti eğer bi güncelleme geldiyse oyuna ondan kaynaklı olabilir yeni yama yayınlanacaktı eğer yayınlandıysa ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dün gece 6 ya kadar bende oynadım bi sıkıntı yoktu.evet bendede hepsi yüklü sabahtan beri giriyordum hiç birşey yoktu yeni oldu dııt diye ses gelmedi
aga şimdi dedğin şeyler indirdim çalıştı antreman modundaAynı durum şimdi bende de gerçekleşti eğer bi güncelleme geldiyse oyuna ondan kaynaklı olabilir yeni yama yayınlanacaktı eğer yayınlandıysa ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dün gece 6 ya kadar bende oynadım bi sıkıntı yoktu.
İlginç kısmı bende hiçbirinde eksik olmamasıaga şimdi dedğin şeyler indirdim çalıştı antreman modunda
yardım ettiğin için teşşekürlerİlginç kısmı bende hiçbirinde eksik olmaması
yardım ettiğin için teşşkürlerİlginç kısmı bende hiçbirinde eksik olmaması
Ne demek bu forumda birbirimize yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum.yardım ettiğin için teşşekürler
yardım ettiğin için teşşkürler
Evet arkadaşlar arkadaş haklı vc all in one ve net framework indirip eksik olanı kurun ve C diskinde hilenin yüklü olduğu klasörü tamamen silin ui den yeniden yükleyin düzelicektir.dostum memory hackers hılesını sıl ve de yenıden yukle kardeşim bende de acılmıyordu ben öle yaptım bende su anda sc calısıyor sizde denemenızı tavsiye ederım umarım sızde de olumlu yanıt verecektir